VIJESTI

Transformacija Jennifer Connelly

Kako se mijenjala poznata glumica?

Jennifer Connelly je jedna od onih glumica koja definitivno nije prototip američke djevojke iz susjedstva, ali njena prirodna ljepota i hrabrost na crvenom tepihu uvijek je čine zanimljivom modnim magazinima i kritičarima.

                           1989.                                                         1995.

Njeno zanimljivo lice prvi su primijetili modni agenti, a još od tih ranih manekenskih dana zadržala je svoja dva zaštitna znaka- tamne guste obrve i tamnu kosu. Upravo su se njene obrve često nalazile na meti kritičara koji su ih opisivali kao „čupave i neuredne", ali ona ih je zadržala kao svoj zaštitni znak.

                          2000.                                                              2002.

Iako je frizer Oscar Blandi koji je zadužen za savršenu kosu mnogih zvijezda izjavio kako Jennifer može izgledati savršeno čak i sa dreadlocksima, ona nikada nije poduzimala tako radikalne poteze. Njena najveća promjena je ona u stylingu uz eventualne šiške poput onih koje je odrezala za ulogu u Rekvijemu za snove.

                                                           2007.

I kada je make up u pitanje Connelly je u velikom broju trendova bila prvakinja. Upravo je ona bila jedna od prvih koja je nosila sjenila žarkih boja, dok su njene kolegice još uvijek pristajale izričito na smokey.

                          2008.                                                        2009.

Činjenica je, kako je ova često podcijenjena glumica, jedna od onih od koje bi zvijezde mogle štošta naučiti o pojavljivanju na crvenom tepihu. Bez obzira je li riječ o lažnom bobu, sleek looku kao na premijeri filma The Day That Earth Stood Still ili Veronica Lake looku kao na premijeri hita He's Just Not That Into You.

Borina Kopčić

foto: InStyle

 

 

Objavljeno: 13.12.2010. u 17:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p