VIJESTI

Transformacija Sienne Miller

Kako se mijenjala ova modna ikona?

Jednostavno lijepa. To su prave riječi kojima bi opisali Siennu Miller, djevojku poznatiju po modnim odabirima nego po glumačkim ulogama.

Iako ju je Anna Wintour svojedobno nazvala „konjolikom", mi se, sa strahom i trepetom modne scene ne možemo složiti.

Upravo je ta njena prirodnost i boho chic look osvojio žene diljem svijeta. Bilo bi apsurdno pretpostaviti kako svaki njen look nije pomno promišljen i dotjeran stručnom rukom frizera i vizažista. Ipak, ona ostavlja mnogo pristupačniji dojam do npr. J.Lo.

                          1998.                                                           2010.

Njen zaštitni znak su upravo opuštene punđe i stalne promjene frizure. Tako nas je dosad oduševila u plavom izdanju sa kosom ošišanom u slojeve, smeđom bojom kose, kratkom frizurom i mnogim drugim izdanjima. Početkom 2003. godine, nosila je fantastične slojevite šiške za ulogu u filmu "Alfie", dok je samo godinu dana kasnije, odlučila potamniti svoje plave uvojke u čokoladnu nijansu. 

                     2004.                                                          2005.

Jedna od najkopiranijih frizura na svijetu, bila je tzv "Factory Girl" iz 2005. godine. Brojne svjetske i domaće trendseterice požurile su u frizerske salone s Sienninom fotografijom. Ovaj stil je i danas jedna od najpopularnijih ženskih kratkih frizura.

                    2007.                                                               2007.

Na dodjeli Oscara 2007. godine, kosu je posvijetlila za nekoliko nijansi, te ju splela u pletenicu oko glave. Uz "sun kissed" ten, izgledala je poput lutkice. Krajem iste godine, odlučila se za boju jagode, uz slojevito ošišanu kosu. 

Danas, Sienna fura šiškice i jedan sofisticiraniji imidž - barem kada je o crvenom tepihu riječ. Ne viđamo ju tako često kao prijašnjih godina, ali se nadamo kako će nas uskoro iznenaditi s nekom novom transformacijom.

 

foto: InStyle

Objavljeno: 11.11.2010. u 17:00
Tagovi: Sienna Miller

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p