VIJESTI

Trend ili trash: izbijeljene obrve

Novi trend na pistama

Deblje i popunjene tamne obrve već su neko vrijeme pravi hit, kako na modnim pistama tako i na društvenim mrežama, ali izgleda da ovaj trend polako blijedi jer su se na nekoliko revija New York i Milano Fashion Weeka pojavile izbijeljene obrve.

Najupečatljivije izbjeljenje obrve bile su na reviji Alexander Wanga i Marc Jacobsa. Nekoliko ženskih modela imalo je izbijeljene obrve kako bi make up na očima došao do izražaja. Nažalost, takve obrve ne mogu nositi svi jer najbolje stoje onima koji imaju jako izražene kosti na licu. 

Obrve su zapravo kao okvir lica pa kad ih nema čelo može izgledati neobično veliko, a lice jednodimenzionalno. Za pistu je look s izbijeljenim obrvama zaista upečatljiv, ali na svakodnevnim lookovima mogao bi izgledati pomalo neobično. Ako se ipak želite prikloniti trendu s pista i odbaciti tamno iscrtane obrve, olovkom za obrve u nijansama za plavuše možete lagano proći po obrvama i one će biti lagano svjetlije.

 
Trendseterica i model Kendall Jenner požalila se kako joj nakon svakog izbijeljivanja obrva koje radi zbog revija, obrve u potpunosti ispadnu te zbog toga mrzi taj postupak. Ako ste se ipak odlučili za potpuno izbjeljivanje obrva, pripazite kako to radite kako ne bi u potpunosti ostali bez njih.
 
T.F.
Foto: Getty Images i Instagram
Objavljeno: 01.03.2016. u 10:54

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p