VIJESTI

Trend ili trash: obrve u boji

Biste li se usudile isprobati novi trend?
eyebrows
    
Kao da nema dovoljno ombre, sombre, balayage, granny i drugih sličnih trendova u svijetu bojenja i nijansiranja kose, Instagramom trentutačno vlada još jedan: obojene obrve.
 
Otkačene djevojke Instagrama poludjele su za neprirodno obojenim obrvama među kojima, prema allure.com, najčešća upravo jarko plava nijansa. Iako ovaj trend nije ništa novo, izgleda da je njegova popularnost u porastu, a hoće li zahvatiti i naše cure, generalno nesklone beauty eksperimentima, tek ćemo vidjeti. Naša predviđanja su da neće. No opet, zašto ne? Iako možda nisu lako nosive, obojene obrve bi mogle izgledati dobro uz određene stylinge, otkačene boje kose i specifičan minimalistički, pomalo androgeni make up koji će naglasak staviti upravo na njih.
 
eyebrows  
eyebrows 
Ako imate vrlo tamne obrve koje bi za ovaj eksperiment trebalo dosta posvijetliti, svakako se prije toga obratite profesionalcu. Naime, stavljanje klasičnih posvjetljivača i boja za kosu na obrve nikako nije preporučljiva praksa zbog blizine oka, ali i zbog činjenice da su dlačice obrva generalno tanje od vlasi kose i drugačije reagiraju na hidrogen i amonijak. Dakle, biste li eksperimentirale s novom ludom bojom  - na obrvama?
 
J.S.
Foto: Pinterest

Objavljeno: 23.09.2015. u 11:12
Tagovi: obrve, boja za kosu

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p