VIJESTI

Trésor, miris koji će osvježiti kišnu jesen

Nova mirisna poslastica iz Lancôme

Ponekad jedna riječ može imati nekoliko, različitih značenja. I sva su točna. Znate li da trésor u francuskom jeziku znači blago – rijedak i neprocjenjiv predmet, ali da je i toaletna voda s dragocjenim prirodnim sirovinama. Ne zaboravimo da nas trésor asocira na legendarni olfaktorni pečat.

Mitski miris, čiju je originalnu kompoziciju osmislila Sophia Grojsman, u suvremenoj reinterpretaciji dolazi u obliku toaletne vode – poput poziva neprežaljene ljubavi za ponovnim susretom. Lumineuse Dominique Ropion, kreator parfema, još je jednom oživio legendarni Trésor, stvorivši nježnu i laganu verziju koja miluje kožu poput snenog povjetarca.

Toaletna voda Trésor zavest će sve koji vole njegovu laganu, prozračnu komponentu. Prepoznatljiv miris ruže i ljubičice obavijen je daškom mošusa. Toaletna voda Trésor daje novu dimenziju klasičnoj ljubavnoj priči koju predstavlja ovaj miris – nježnu ljubav prepunu mekih dodira. Penélope Cruz kultno je zaštitno lice Trésora – utjelovljenje istinske ljubavi i očaravajuće, samopouzdane i snažne ženstvenosti.
Objavljeno: 22.10.2014. u 09:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p