VIJESTI

U centru Zagreba otvoren Ruža pure aveda lifestyle salon

Nova oaza ljepote i mira
Ruža pure aveda 
Dugi niz godina, moderni saloni ljepote Ruža Institut Kérastase i Ruža Essentials stoje za luksuz, stručnost, tehnološka dostignuća i individualni pristup njezi kose i vlasišta. U neprekidnoj potrazi za boljitkom kojeg želi pružiti klijentima te inspirirana svjetskim beauty trendovima, u utorak 10. svibnja je u Dežmanovoj 5 Ruža lansirala prvi inovativani organski koncept lifestyle salona u Hrvatskoj - Ruža Pure Aveda Lifestyle

Za egzotični svijet Ruža Pure Aveda Lifestyle organskog salona u Dežmanovoj 5, koji je predstavio originalan način pristupanju ljepoti i brizi izvana i iznutra, tražila se pozivnica više. Za zdravu kosu i vlasište, lijepu frizuru, ali i općenito dobru formu i dobar osjećaj tijela i duha, pobrinut će se Aveda organske boje i proizvodi za lice, tijelo, kosu i potpuno prirodni make up, koji će se moći kupiti u Ruža Pure Aveda Lifestyle salonu. Također, jedan od noviteta salona su i specijalni organski tretmani njege, najveće moguće efikasnosti. Aveda brine za okolinu u kojoj živimo te nastoji postaviti primjer o odgovornosti i ekološkoj osviještenosti, ne samo u svijetu ljepote, nego i širom svijeta.
 
Tatjana JurićTatjana Jurić
 
Uslugu u novom lifestyle salonu nadopunili su i stručnjaci Ayurvedske medicine, nutricionisti, instruktori joge i osobni treneri. Osim brige za kosu, novi organski salon brine i o njezi ruku. Za predivne ruke i nokte, koriste se Kure Bazaar i The Good Nail Philosophy lakovi koji ne oštećuju nokte, već ih njeguju. Ova oaza mira zove na odmor od stresne svakodnevnice, te poziva na brigu o samima sebi.
 
Ruža pure aveda
Foto: Goran Matijašec i Sara Dombre
Objavljeno: 11.05.2016. u 11:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p