VIJESTI

U Hrvatsku stiže kozmetika s potpisom Victorije Beckham

Victoria Beckham za Estee Lauder
victoria beckham estee lauder
N
akon uspješnog angažmana u modnom svijetu, ovo je prvi kozmetički izlet Victorije Beckham u kozmetičku industriju. Kozmetički brend Estée Lauder i poznata dizajnerica udružili su snage i lansirali limitiranu kolekciju kozmetike.

Ekskluzivna kolekcija sastoji se od četiri različita looka, a inspirirana je Victorijinim najdražim gradovima, Londonom, New Yorkom, Los Angelosom i Parizom. U proizvodima je jasno vidljiv Victorijin signature look koji se sastoji od nude usana i smokey eyesa, a sada ih svi mogu rekreirati ovom limitiranom kolekcijom.

victoria beckham estee lauder
victoria beckham estee lauder
Kolekcija se sastoji od ukupno 15 proizvoda koji dolaze u luksuznom zlatno crnom pakiranju. Proizvodi su napravljeni da se njima mogu postići različiti lookovi. Od sexy wet looka, do efekta metala i folije te nude usana i jako istaknutih očiju.

victoria beckham estee lauder
estee lauder
Victoria
je rekla kako želi postići da se žene osjećaju snažno, seksi i samouvjereno, a ova kolekcija baš to i čini. Želi da se žene uz te proizvode osjećaju kao najbolja verzija sebe. Ekskluzivna kolekcija Victoria Beckham za Estee Lauder bit će dostupna i na hrvatskom tržištu od 7.listopada na jednom prodajnom mjestu, u parfumeriji Anabella u Joker centru u Splitu.

Foto: PR
Objavljeno: 04.10.2016. u 14:57

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p