VIJESTI

U Hrvatsku stižu najpopularnije četkice za šminkanje!

Real Techniques
real techniques
A
ko ste ljubiteljica kozmetike, za Real Techniques četkice za šminkanje sigurno ste već čuli, a možda ih čak i imate u svojoj kolekciji ako ste ih naručili online. Više za njima nećete morati tragati u bespućima Internet trgovina jer stižu u hrvatske drogerije!

Real Techniques četkice apsolutni su predmet obožavanja svih make up, lifestyle i fashion blogerica koje se kunu upravo u njih. Na YouTubeu ne možete pogledati gotovo niti jedan make up tutorial, a da se u njemu ne koristi barem jedna Real Techniques četkica. Ovaj brend ima gotovo pola milijuna obožavatelja na Facebooku i 1,2 milijuna followera na Instagramu.

real techniques
Iza Real Techniquesa stoje sestre Samantha i Nicola Chapman. Britanke koje su odrasle uz mamu i tetu koje su se bavile make upom i oduvijek su jedna na drugoj eksperimentirale s make up lookovima. Kada su otvorile zajednički kanal na YouTubeu pod imenom Pixiwoo, video tutoriali još nisu bili toliko popularni pa su bile jedne od prethodnica tog trenda i postale su toliko popularne da sada broje milijune pratitelja na svim svojim platformama. Logičan slijed je bio lansiranje nekog proizvoda i stvorile su kako kažu, ključan alat za svaki dobar make up look - četkice. 

Real Techniques je prvi najbrži rastući brend za kistove u SAD-u te imaju prvu brendiranu spužvicu za make up u SAD-u te su broj jedan brend četkica u Velikoj Britaniji. Ove četkice imaju čak 46 000 dlačica i garantiraju ultimativnu mekoću i stapanje. Dugotrajne su, ne ostavljaju tragove prilikom nanošenja te jamče besprijekoran rezultat. S obzirom na to da su napravljene od sintetičkih dlačica, ne nakupljaju proizvode te se lako čiste. 

real techniques
U ponudi ćete moći pronaći čarobnu spužvicu za nanošenje i razmazivanje pudera, profesionalnu četku za lice, četku za puder u prahu, četku za rumenilo, četku za profesionalno nanošenje tekućih pudera, kabuki četku, četku za konturiranje, osnovni set od tri četke i bazni set od pet četkica za oči. Real Techniques četkice moći ćete kupiti od 25. studenog u DM prodavaonicama.

Foto: PR
Objavljeno: 22.11.2016. u 13:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p