VIJESTI

U Malom Lošinju predstavljena svjetska kozmetička inovacija

Bubble Pure Air u hotelu Bellevue
Hotel Bellevue 
čarobnom ambijentu hotela Bellevue, Mali Lošinj, predstavljena je svjetska kozmetička inovacija Bubble Pure Air.

Umirujuća atmosfera profinjenog luksuza bila je idealna za predstavljanje avangardne inovacije u svijetu wellnesa, Natura Bisse Bubble Pure Air. Natura Bisse Bubble Pure Air novi je koncept njege lica i tijela koji se odvija u zračnoj kapsuli dok se udiše 99,95% čisti zrak.

Hotel Bellevue
Pružajući novu generaciju spa iskustva, SPA Klinika Hotela Bellevue, Mali Lošinj, pridužila se najelitnijim svjetskim spa centrima i predstavila Bubble Pure Air. A da je ovaj mjehurić svježeg zraka postao prava zvijezda, svjedoče promocije na svim važnim festivalima filma, uključujući ceremonije dodjele Oskara.

Zrak koji se upuhuje u kapsulu oslobođen je virusnih, bakterioloških i alergenih čestica, a istraživanja potvrđuju da tretmani rađeni u tim uvjetima imaju snažnije i dugotrajnije djelovanje. Stoga ne čudi da su časopisi Harpers Bazaar i Vogue proglasili Natura Bisse Bubble Pure Air najpoželjnijim aktualnim konceptom njege. Tretmani Diamond Lifting Multisensorial, Citrus Vita Essence, O2 Relax samo su neki koje predstavlja ova španjolska kozmetička kuća .

Hotel Bellevue
Njega i opuštanje u Bubble Pure Air kapsuli, uz predivan spa vrt i bazen u kojem se nalazi kristalno čista morska voda, izvor zdravlja lošinjske prirode, odmor čine vrhunskim doživljajem. Već je više od 120 godina otok Lošinj poznat po svojim ljekovitim činiteljima. Obilje sunca, kristalno čisto more i specifična lošinjska klima blagotvorno djeluju na zdravlje. Birani kozmetički preparati, koji dolaze iz najboljih svjetskih laboratorija, veliki izbor posebno osmišljenih rituala za ljepotu i zdravlje, kao i sinergija drevnih vještina i modernih medicinskih dostignuća, odlike su spa Klinike Hotela Bellevue, koja sa svojim jedinstvenim spa konceptom, podiže na novu dimenziju brigu o sebi i nezaboravno provedeno vrijeme.

Foto: PR
Objavljeno: 19.08.2015. u 15:16
Tagovi: spa, Hotel Bellevue

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p