VIJESTI

U minuti do punijih usana bez šminke

Hello Beauty Full Lips je inovativni proizvod na hrvatskom tržištu
bipa

Što je to malo, ružičasto i must-have svakog ženskog nesesera? Nije šala: u prodavaonice Bipe stigao je prvi potpuno prirodni i bezbolani povečivać usana dostupan na hrvatskom tržištu.


Ovaj inovativni proizvod nastao je pod direkcijom hrvatskog brenda Hello Beauty kojeg možete pronaći u svakoj Bipi, a zanimljivost ovog proizvoda je i činjenica da je ovaj dizajn posve jedinstven i dodatno patentiran. Naime, ovaj 2u1 model sadrži dva otvora različite veličine i time se prilagođava različitim anatomijama usana.
bipa
Kako funkcionira Hello Beauty Full Lips? Vrlo jednostavno: prislanjanjem usana uz ovaj povečivać usana stvara se vakuum te se držanjem po 20 sekundi usne fizički povećavaju. Efekt nije potpuno trajan, ali se ovaj postupak može ponavljati po potrebi do postizanja željenog efekta. Proizvod je napravljen od plastike, dermatološki je testiran i ne izaziva alergije, no ne preporučuje se njegovo korištenje na usnama koje su modificirane filerima ili kirurškim putem.
bipa
Hello Beauty Full Lips je lako održavati pranjem u vodi ili micelarnoj otopini. Cijena ovog proizvoda je 129.90 kn i dostupan je ekskluzivno u Bipa prodavaonicama.

Kako izgleda korištenje povečivaća usana pogledajte u videu hrvatske beauty blogerice Dear Skin.

J. S.
Foto: PR
Objavljeno: 03.02.2015. u 10:47
Tagovi: bipa

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p