VIJESTI

U ove crvene ruževe ćete se zaljubiti

Pronađite svoju savršenu nijansu crvene
crveni

Mala crna haljina i crveni ruž dvije su stvari koje će vas u svakom trenutku stilski izvući i učiniti od vas pravu divu. Crveni ruževi simbol su ljubavi, vatrenosti i, naposlijetku - ultimativni seksi dodatak koji svaka žena treba imati u svojoj kozmetičkoj torbici. Bez obzira planirate li romantični provod za nadolazeće Valentinovo ili ne, s crvenim ružem ćete se u svakoj prilici osjećati samopouzdano, seksi i sređeno. Donosimo vam prijedloge savršenih crvenih ruževa u različitim tonovima među kojima ćete zasigurno pronaći savršenu crvenu nijansu za sebe.


Avon Ultra Color Rich u nijansi Poppy Love: crvena nijansa maka svojim će toplim tonom laskati svjetloputim djevojkama i ženama tamnih očiju i kose.
ružTopshop u nijansi Infrared: crvena s izraženim narančastim tonom pristajat će svima s izraženim toplim, zlaćanim tonovima u koži.
M.A.C. u nijansi Diva: crvena s izraženim smeđim tonom pretvorit će vas u zavodnicu u trenu, a najbolje pristaje djevojkama s dubokim, maslinastim tonovima u koži.

mac
Rimmel Kate u nijansi #1: crvena s izraženim fuksija tonom laskati će djevojkama s izraženim ružičastim tonovima u koži.
Rouge Dior u nijansi Trafalgar: čista crvena nijansa izgledati će vrlo luksuzno na usnama, a nositi je mogu sve djevojke neovisno o tonu kože, odnosno boji očiju i kose.
ružChanel Rouge Allure Luminous Satin Lip Colour u nijansi Pirate: crvena s primjesom ciklame odlično će stajati svjetloputim djevojkama s hladnim tonovima kože i svijetlom kosom.
Tom Ford Lip Color u nijansi Cherry Lush: hladna crvena s primjesom nijanse višnje ići će odlično uz svijetle oči i sve tonove kože.

J. S.
Foto: PR
Objavljeno: 07.02.2015. u 10:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p