VIJESTI

U Zagrebu otvoren Body&Mind studio

Gdje vježbaju hrvatske zvijezde?
Body&Mind

Body & Mind Studio, ovlašteni edukacijski centar za izobrazbu trenera i vodeći regionalni studio za mindbody tehnike, otvorio je jučer vrata novouređenog prostora u Zagrebu, u Vukovićevoj 11. Vlasnicima studija Mireli Anić i Igoru Blažinčiću, na svečanom otvorenju pridružili su se i Matteo Cetinski, glumice Nataša Dangubić, Iva Mihalić, Ana Begić, Daria Lorenci, Vanda Winter, mladi nogometaši NK Dinamo te brojni drugi uzvanici.


Svojim se konceptom rada i interijerom razlikuje od svega postojećeg na tržištu. Uređenje novog studija potpisuje Matteo Cetinski, koji je svojim dizajnom učinio Body & Mind Studio najatraktivnijim mjestom za treninge u regiji. Prekrasni i prozračni interijer novog prostora ispunjen je toplom energijom i sinergijom cijelog Body & Mind tima.

Body & Mind Studio je mjesto za ljubitelje kretanja, zdravog života, pozitivne energije i veselja. U njemu se već skoro 12 godina, pod vodstvom visoko educiranih trenera, održavaju programi rekreacije, rehabilitacije, kondicijske pripreme i edukacije. Body & Mind Studio ovlašteni je edukacijski centar za izobrazbu trenera i vodeći regionalni studio za mindbody tehnike. Prepoznatljiv je po visokim standardima rada, profesionalnosti, personalizaciji, kreativnosti i strasti.
 
pilates
Vlasnica Body & Mind Studija najpoznatija je hrvatska Pilates trenerica Mirela Anić
, koja svoju ekspertizu potvrđuje kao jedini međunarodni edukator Pilatesa u regiji te jedini Pilates trener koji sustavno radi sa nizom profesionalnih sportaša. Nakon skoro 12 godina rada, Mireli se pridružuje poznati kondicijski trener Igor Blažinčić te upravo ovaj trenerski dvojac kreira i realizira novi pristup treningu - kombinaciju mindbody tehnike sa kondicijskim sadržajima. Body & Mind studio, centar je i kondicijske pripreme, a jedno od poznatijih sportskih imena koji uživaju znanje ovog dvojca je poznati hrvatski NBA igrač Damjan Rudež.
 
Body & Mind Studio otvorio je svoje dvije franšize, u Splitu i u Beogradu, te kao takav zauzima važno mjesto na tržištu kao hrvatski brand prodan i prepoznat van granica države, što će potvrditi i nove franšize koje su u pripremi.

Body & Mind Studio nudi rekreacijske i rehabilitacijske programe STOTT PILATES-a na podlogama i mašinama, Yoge i PROGRESSIVE funkcionalnog kondicijskog programa, namijenjenih pripadnicima oba spola, neovisno o stupnju kondicije. Treninzi se održavaju na hrvatskom i engleskom jeziku, u malim trenažnim skupinama, a studio radi i vikendom.
 
pilates
U Body & Mind Studiju treniraju mnogi sportaši: Damjan Rudež, Ivan Kelava, Petar Mamić, Enri Cekić, Luka Capan, Tibor Halilović, Fran Brodić, Karla Krasnić, Petra Mamić, Ana Lelaš, Lucija Mlinar, Martin Kordić, Filip Kraljević i mnogi drugi. Osim mnoštva klijenata iz svijeta glume, sporta te poslovnog svijeta, mnogi Body & Mind klijenti dolaze i iz svijeta diplomacije.

J.S.
Foto: PR
Objavljeno: 05.02.2015. u 17:00
Tagovi: fitness

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p