VIJESTI

Učinak ove retinolske kreme konkurira čak i filerima

Nova patentirana formula koja inovacijom pomiče granice u neinvazivnom anti-age području dostupna i u Hrvatskoj
dermalogica
  
Od otkrića retinola anti-age tržište postalo je tržište vidljivih pomaka u borbi protiv bora. Retinol je zapravo čisti vitamin A koji dokazano potiče obnovu i turnover stanica i simulira sintezu kolagena. Onutječe na debljinu kože i ublažava fine linije, ujednačuje pigmentaciju i smanjuje bore. Istovremeno, retinol je poznat i kao izvrstan borac protiv suvremenih kožnih problema kao na primjer akni u odrasloj dobi.
 
No, retinol je jako aktivna supstanca koja ima puno nuspojava vezanih uz podnošljivost kože. Mnoge kreme s retinolom uzrokuju jaka crvenila i upalne procese rezultirajući neželjenim svrbežom, peckanjem i ljuštenjem kože. Manje je poznato da on u bazičnoj formi potiče fotoosjetljivost kože, što je s obzirom na današnje emisije štetnih UVA zračenja uzrokom gotovo epidemije hiperpigmentacija kože (melasmi).
 
Patentirana inovacija
Novi Dermalogica Overnight Retinol Repair patentirana je formula s mikroinkapsuliranim 0,5%-tnim retinolom, peptidima, stabiliziranim vitaminom C te bioenergiziranim kompleksom bakra i aminokiselina (CAAC), uz naravno ceramide, polisaharide, lavandu i korijen sladića.
dermalogica 
Najnovija tehnologija mikroinkapsulacije omogućuje prodor čistog retinola u najdublje slojeve kože uz najveću moguću podnošljivost za kožu. Kod mikroinkapsulacije retinol dobiva tekuću kristalnu membranu koja okružuje aktivni sastojak i kontrolira njegovo postupno otpuštanje u kožu. Peptidi potiču sintezu hijaluronske kiseline i kolagena. Bioenergizirani kompleks bakra i aminokiselina potiče učinak i stabilizira reakciju čime se vidno poboljšava čvrstoća i tonus kože u kratkom vremenu.
 
Visoka učinkovitost
Prema istraživanjima koje je provela Dermalogica, rezultati su očaravajući:
 
* do 200% povećana količina kolagena nakon samo 11 dana
* 13 puta čvršća koža nakon 15 dana
* 1.6 puta poboljšana elastičnost kože nakon 15 dana
* 15% smanjena dubina bora nakon 15 dana
* 13% smanjen volumen bora nakon 15 dana
 
Kombinacijom visokoaktivnog proizvoda i buffer kreme do vidljivo elastičnije, svježe i hidratizirane kože, ujednačene boje i zaglađenijih bora. Dostignuti rezultati vidljivi su i nakon dva mjeseca nakon zadnje primjene proizvoda. Jedno pakiranje dostatno je za minimalno 3 mjeseca korištenja što je čini izrazito konkurentnim proizvodom koji se nedvojbeno isplati probati.
 
Više o proizvodu pronađite ovdje. Proizvod je dostupan u svim DermaCare centrima i boljim kozmetičkim salonima.
  
Foto: PR
Objavljeno: 09.11.2015. u 11:27
Tagovi: bore, njega kože

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p