VIJESTI

Ukradite make up ideju ove slavne ljepotice

Brigitte Bardot kao kultna beauty inspiracija
brigitte 
Brigitte Bardot jedna je od najpoznatijih ljepotica sa kultnim statusom i već je mnogo puta ušla u brojne top ljestvice najljepših žena na svijetu. Osim duge plave kose i sjajne figure, jedan od najistaknutijih atributa ove ljepotice zaigurno su i atraktivne oči koje je Brigitte uvijek uokviravala debelim potezom tamnog make upa. Obzirom da je ovakav look savršen za subotu navečer, donosimo vam korak po korak tutorial kako rekreirati ovakav seksi make up na očima u samo pet koraka.
 
beauty
1. Svijetlo smeđe sjenilo s mat finišem unesite u pregib kapka i izvucite ga prema van. Za ovu radnju najbolje će vam poslužiti kistić za blendanje sjenila.

2. Koristeći tamno smeđu olovku za oči, vidljivi dio kapka do njegove gornje četvrtine prekrijte tamnim pigmentom iz olovke. Linija ne mora biti savršena.

3. Koristeći isti proizvod, pigment spojite iz vanjskog kuta kapka s vanjskim kutom donjeg dijela oka. Ne iscrtavajte vodenu liniju oka.

4. Sjenilom u mahagonij nijansi, kojeg možete aplicirati mokrim nanosom, precizno ispunite iscrtanu liniju.

5. Završite šminkanje koristeći mliječno bijelu ili svijetlu nude olovku za oči na tzv. vodenoj liniji oka. Na kraju, ne zaboravite maskaru i vaš look je gotov: uparite ga s nude ružem, suptilno nanesenim breskvastim rumenilom i raspustite kosu.

J. S.
Foto: Marie Claire, IMDB

Objavljeno: 18.04.2015. u 11:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p