VIJESTI

Ultimativni hit ljeta: privremene zlatne tetovaže

Jeste li već isprobali flash tattoo?

flash tattoo

K
ad smo prije nekoliko mjeseci najavili da nam stiže veliki hit ljeta - privremene zlatne, odnosno flash tetovaže, nismo niti slutili koliko smo zapravo u pravu.

Tada viđen na Beyonce i tek šačici celebrityja, na ovogodišnjim su se ljetnim festivalima privremene zlatne tetovaže udomačile na tijelima svake druge djevojke. Zašto i ne bi, uostalom? Radi se o sjajnom, efektnom i neopterećujućem dodatku koji ne košta mnogo, a svakom outfitu daje dozu urbane nonšalantnosti koja se sjajno slaže s preplanulom kožom i oskudnim ljetnim krpicama.
 flash tattoo
 
Odstraniti privremenu tetovažu koja vam se više ne sviđa jednako je jednostavno kao i postaviti je na ključno mjesto - nekoliko kapi ulja na čistoj blazinici ukloniti će je u nekoliko sekundi. Tetovaža bez obveze - sjajan način eksperimentiranja s trenutačno modernim dodatkom.
 
flash tattooMayani Fashion tetovaža
 
Za zlatnim tetovažama poludjele su sve trendseterice te ih je danas lako nabaviti po povoljnim cijenama na brojnim lokacijama, a nama se posebno svidio Pink Panda webshop koji distribuira razne dizajne Mayani Fashion tetovaža (36.90 kn). Zagrebački INmusic i nedavno završen Ultra Europe festival u Splitu osvjedočili su ovaj trend u punom zamahu, a mi vam donosimo pregled najboljih lookova s flash tetovažama. 
Flash tattooMayani Fashion tattoo (36,90 kn)
 
J.S.
Foto: Jure Perišić, Blanka Bare
Objavljeno: 16.07.2015. u 11:46

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p