VIJESTI

Umjetnost kose koja će vas očarati

Dessange vizija jeseni i zime 2015./2016.
hair
  
Kako se svjetlost sunca ne bi ugasila dolaskom jesen i i zime Dessange je odlučio poigrati se sa sjenama u kosi i novu kolekciju frizura nazvao LIGHT OF SHADOWS. 
Iako su fotografije modela i frizura u crno bijeloj fotografskoj tehnici, neka vas to ne zavara, ovdje je jako puno boja! Između svjetlosti i tame, ženska ljepota je naglašena, kosa dobiva novu naglašenu formu i dimenziju. Strukturirano šišanje kose, uglađenost kose i kontrast u bojama. Svaki detalj je naglašen uzajamnim djelovanjem sjene i svijetla ostavljajući mašti na volju da učini svoju čaroliju.
  
dessange 
Kroz kolekciju proljeće - ljeto 2015., Dessange je naglasak stavio na tehniku šišanja dok za jesen-zimu 2015./2016.predlaže da boja bude u prvom planu i da postane nezaobilazan dodatak svakoj frizuri. Dessange balayage dobiva novu dimenziju izrade pramenova sa naglaskom na svu njenu raskoš u tonovima odnosno igrom svjetlosti i sjene u kosi. Svjetlost koja izlazi iz sjene i ljepota koja otkriva novi sjaj.
   
hair  
Otkrijte novu kolekciju frizura koju je kreirao team Dessange Paris. Nosi se kratko, razbarušeno, punk chic, unstructured bob, slojevita duga kosa, razbarušeni valovi i kovrče.

Foto: PR
Objavljeno: 21.09.2015. u 11:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p