VIJESTI

Upoznajte medeno čudo u sticku!

Iz Nuxe Rêve de Miel® linije na bazi meda stigao je nezamijenjiv balzam za usne
Pod utjecajem niskih temperatura i hladnog vjetra s jedne strane te grijanja i suhog zraka u zatvorenim prostorima s druge, vaša koža postaje isušena, gruba i beživotna, a nježna i osjetljiva koža usana tome je pogotovo izložena. Kako bi uvijek bile spremne za najslađe poljupce te ugodno zaštićene, usne je zimi potrebno više nego inače štititi hranjivim balzamima, kako bi se spriječile ranice na usnama te ljuskava, suha koža.


Najbolju njegu pružaju preparati bogati lipidima (dragocjenim biljnim uljima i maslacima) te nezamjenjivim vitaminom E - najvećim zaštitnikom ljepote među vitaminima. Stoga je vrijeme da se upoznate s novim članom jedinstvene Rêve de Miel® obitelji - naslasnijim i najpraktičnijim užitkom za njegu usana zimi.

Rêve de Miel® Stick Lèvres Balzam za usne u stiku sadrži ulja suncokreta, makadamije i slatkog badema, zahvaljujući kojima obnavlja lipide u koži. Med bagrema ih dubinski obnavlja, dok vitamin E djeluje kao štit od štetnih vanjskih utjecaja. Shea maslac, arganovo ulje te ekstrakt ječma umiruju kožu usana i štite od iritacija.


Praktičnog saveznika za prekrasne usne možete pronaći u ljekarnama po cijeni od 51,66 kn.

 

Photo: Nuxe

Objavljeno: 08.01.2012. u 12:11
Tagovi: Nuxe, balzam za usne

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p