VIJESTI

Uskladite lak sa svojim stilom

Koja nijansa je prava za vas?

Koliko god se dizajneri trudili i kreativni direktori kozmetičkih odjela mućkali boje koje će osvojiti apsolutno sve- uistinu su male šanse da se to i dogodi. Nokti svejedno nastavljaju plijeniti pažnju više nego usne ili oči. Ukoliko su nalakirani dobrom nijansom. Dakako, ukusi se razlikuju i uistinu su male šanse da jedna nijansa osvoji sve. Mi stoga donosimo pregled najpoželjnijih jesenskih nijansi koje možete ukomponirati u svoj stil.

Uz poslovni stil

Dakako da u ovom slučaju ne možete riskirati zelenim lakom, ali sva sreća da od Particulierea nude više ne podrazumijeva samo dosadnjikavu bež ili ružičastu nego i cijeli spektar smeđih nijansi. Diorov Safari beige ili Lancomeov Metropolitan Beige su pravi odabir za vas.

Za zavodljivi stil

Za večernje izlaske se definitivno odlučite za nešto tamnije nijanse crvene, ljubičaste ili plave. Chanel Paradoxal zadovoljava sve uvjete, a osim toga riječ je o najpoželjnijem laku sezone.

Za žene koje se ne boje riskirati

Ukoliko ste spremne na eksperimentiranje došlo je vaše vrijeme jer na tržištu ima više lakova no ikad dosad. Odaberite one rizične nijanse koje druge žene samo gledaju poput tamnoplave (OPI Suede Russian Navy).

Za one koje vole zagasito

Dosadio vam je Particuliere? Odaberite neku od zelenih ili kaki nijansi (poput onih iz linije Chanel Les Khakis) ili pak tamne crvene nijanse koje djeluju profinjeno, ali ipak ne privlače previše pažnje.

Za mračne cure

Možda ne morate visiti u Jabuci svake subote niti misliti da je Depeche Mode najbolji bend ikad, ali ukoliko vam svo ovo šarenilo koje je na noktima zavladalo proteklih sezona lagano ide na živce- udarite kontru! Crni lakovi više nisu samo crni (mogu biti s različitim odsjajima, hologramskim efektom i u raznim podtonovima, kao npr. Zoya Angelina), a na kraju krajeva, uvijek možete odabrati žarko crveni.

B.K.

Objavljeno: 20.09.2010. u 16:29
Tagovi: lak za nokte

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p