VIJESTI

Viktorijina anđelica postala nova ambasadorica Lancômea

Taylor Hill predstavlja moderni Lancôme

taylor hill lancome

Maison Lancôme sa zadovoljstvom predstavlja novu ambasadoricu branda, Taylor Hill. Američki model Taylor Hill ima tek dvadeset godina, a već je sudjelovala u modnim kampanjama i revijama najslavnijih modnih kuća.

Svojim je šarmom i mladenačkom svježinom osvojila urednike najprestižnijih modnih časopisa te krasi mnoge naslovnice. Taylor Hill je djevojka prekrasnih, velikih plavih očiju uokvirenih upečatljivim obrvama, iskrenog i senzualnog osmijeha i prepoznatljivog rock chic stila – osvaja samopouzdanjem i spontanošću. Istinski je uzor generaciji energičnih mladih ljudi slobodnog duha koji je prate na društvenim mrežama Snapchat i Instagram, gdje ima preko 4 milijuna pratitelja.

taylor hill lancome

"Oduševljeni smo suradnjom s Taylor. Ona predstavlja moderni Lancôme koji ide ukorak s vremenom, uz dašak senzualnosti i neiskvarenosti te nježne, a opet iznimno upečatljive ljepote", pojašnjava Françoise Lehmann, glavna direktorica Lancôme Internationala . "Ona je sjajan izvor inspiracije generaciji kojoj pripada: iznimno je znatiželjna, otvorena i optimistična."

"Vrlo sam uzbuđena i počašćena zbog suradnje s Lancômeom. Sviđa mi se vizija ovog ženskog branda. Uloga ambasadorice ogroman je uspjeh u mojoj karijeri, poput sna koji je postao stvarnost", otkriva Taylor Hill.

Foto: PR
Objavljeno: 15.07.2016. u 09:32

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p