VIJESTI

Visoka cijena nije uvijek garancija kvalitete

Proizvod nedostojan svoje cijene?
face 
Luksuzni brend La Prairie nikada nije bio lako dostupan niti cjenovno prihvatljiv širokim masama, no cijena njegovog najnovijeg proizvoda ovaj je brend prometnula u sami vrhu skupocjenih kozmetičkih proizvoda.

Njegova Skin Caviar Luxe Cream doseže cijenu od oko 2000 kuna, no najnoviji proizvod, Caviar Spectaculaire, na tržištu će se naći za 2200 dolara, odnosno nešto više od 15.000 kuna dovodeći ideju luksuzne kozmetike na jednu posve novu razinu rezerviranu samo za one najbogatije. Pri kreiranju ovog proizvoda, La Prairie se udružio sa Baccaratom, a krema ne dolazi u običnoj ambalaži već na postolju dizajniranom od kristala koji vam nakon što ste iskoristili proizvod, prema riječima glasnogovornika brenda, može poslužiti i kao posudica za kavijar te u skladu s time dolazi i s priloženom žličicom upravo za ovu namjenu.
 
la prairie

Hedonizam na luksuznom poslužavniku? Možda, no samo za zabavu bogataša. Naime, antioksidansi i ostali sastojci osjetljivi na izloženost zraku trebali bi biti bolje zaštićeni u ovako skupom proizvodu. Uz konstantno otvaranje kreme, ona bi vrlo brzo izubila svoja vrijedna svojstva čineći je nimalo boljom od bilo koje druge kreme na tržištu. La Prairie bi trebao, osim na ljepotu dizajna, pripaziti i na funkcionalnost proizvoda kojeg naziva spektakularnim kavijarom. Na ovaj način, Caviar Spectaculaire ne nudi išta vrijedno ove vrtoglave cijene - osim možda svojeg imena.

J.S.
Foto: Pinterest

Objavljeno: 15.07.2015. u 09:32

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p