VIJESTI

Vječno mlade

Tko ne bi želio stariti poput njih?

Možete li vjerovati da Demi Moore ima 47 godina?! Da, da... ona spada u skupinu žena u Hollywoodu koje jednostavno ne stare, dapače, s godinama izgleda sve bolje i bolje. Naravno, u tome su pomogli estetski kirurzi i najbolji prijatelj žena novog milenija- botoks, ali tko joj mogao zamjeriti. Ona sama kaže kako je za njenu mladolikost zaslužan tretman posebnim austrijskim ušima (onim bubama) koje joj čiste krv i hidratantna krema koju nanosi više puta dnevno. Za hidrataciju vjerujemo, ali nametnici koji navodno detoksiciraju krv? Yeah, right...

 

Nicole Kidman (43), kraljica botoksa, pak tvrdi kako je za sve zaslužna krema za sunčanje s visokim faktorom. Malo sumnjamo u tu teoriju, ali dobro, neka joj bude. Za razliku od nje Vanessa Williams (41) priznaje da koristi tu magičnu suspstancu i kaže kako tijelo održava salsom.

S druge strane Jennifer Aniston (41) je deklarirani pristaša joge, a Salma Hayek kaže kako nema nikakve tajne za njen dobar izgled. Žena iako ima 43 godine, izgleda kao prava bomba, ali moramo priznati da je škrta što ne želi podijeliti svoje tajne s nama.

Brooke Shields (45) ovisna je o La Mer kremicama, a Diane Lane (45) o akupunkturi lica koja navodno djeluje kao facelift. Halle Berry se kune u masku za lice od čistog vitamina C.

Naomi Watts, koja izgleda savršeno, koristi najjači faktor zaštite od Sunca. Njoj vjerujemo, za razliku od Nicole Kidman i priznaje da nikad nije mijenjala boju kose. „Mama  mi je rekla da je farbanje poput tetovaža- kad kreneš ne možeš stati." Iskreno, tko bi mijenjao tu prekrasnu blond kosu za išta drugo.

Borina Kopčić

foto: Marie Claire

Objavljeno: 15.08.2010. u 10:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p