VIJESTI

Wellness

Na popisu najpoželjnijih lokacija za mini-odmore odnedavno je i Starigrad Paklenica i novootvoreni wellness centar hotela Alan
Blue Sun Hotels&Resorts, 

Hotel Alan, Starigrad Paklenica

Interijerom i eksterijerom centra smještenog u neposrednoj blizini Nacionalnog parka Paklenica, željela se prenijeti autentična atmosfera lokacije mediteransko-velebitskog spoja. Tako je uređenje inspirirano okružjem - kamenom i aromatičnim biljem s jedne, i morem s druge strane.

U "€˜zoni opuštanja"€™ novog wellnessa smjestili su se bazeni, whirlpooli i saune, dok se u "vodenom dijelu"€™ nalaze hidromasažni whirlpool, bazen s protustrujnim plivanjem i hidromasažnim slapom te jacuzzi. U ponudi su i parna kupelj, finska, te bio sauna s aroma-kromoterapijskim učinkom na organizam. Tu je i velebitska sauna, idealna za pročišćavanje dišnih puteva i izbacivanje toksina.

 

 

Tretmani najčešće završavaju u "€˜Relax sobi"€™ s wellness barom i pogledom na mediteranski vrt. Četiri sobe opremljene tušem i s vlastitim izlazom u vrt, rezervirane su za individualne tretmane. Postoji i soba za dvoje, u sklopu koje se nalazi privatna prostorija za opuštanje s grijanom vodenim krevetom.

 

Uz tretmane manikure i pedikure, u hotelu Alan nudi se i medicall wellness s liječničkom ordinacijom. I više nego dovoljno za bijeg od gužve, stresa i savršeno opuštanje.

Objavljeno: 13.05.2006. u 19:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p