VIJESTI

Yves Saint Laurent make up za jesen/zimu 2011./2012.

Linija "Jardin de Minuit" stiže početkom rujna

Yves Saint Laurent svojom novom make up linijom, nazvanom "Jardin de Minuit", obraća se ženi koja razumije svoju ženstvenost te je otvorena za sve metamorfoze. Bit kolekcije leži u snažnim kontrastima svjetla i tame, a mat i sjaj također su poneseni u zanosnu igru suprotnosti. Smjela i smiona te jasno inspirirana prirodom po noći, bogata kolekcija objedinjuje fenomenalni spektar kontrastnih nijansi, od tamno ljubičaste do nježno ružičastih tonova.

Definitivna zvijezda linije jest Ombres 5 Lumieres, paleta sjenila koja uključuje 5 prekrasnih boja; od tamno zelene do vibrantno ljubičaste, a radi se o nijansi N° 11 - Midnight Garden.

Zasebno se ističu dva mono sjenila u tamnoljubičastoj - Ombre Solo N° 18 i tamnozelenoj - Ombre Solo N° 19.


Blush Radiance rumenila dolaze u 6 senzualnih nijansi, a 4 boje složene u jedan mozaik savršeno se stapaju s kožom i suptilno naglašavaju vaše crte lica.


Make up kolekcija neizostavna je bez ruževa za usne. U slučaju YSL-a, oni su vidno inspirirani cvijećem. Rouge Volupte Perle bogat je pigmentima te na usnama ostavlja efekt dragocjene svile, a zahvaljujući nježnoj teksturi, čim se nanese, s usnama postaje jedno. Dolazi u tri svjetlucave i razigrane nijanse za dan: N° 107 - Impetuous Beige, N° 108 - Celestial Mauve, N° 109 - Brazen Plum, te tri duboke i intenzivne nijanse za noć: N° 110 - Incandescent Orange, N° 111 - Mysterious Red, N° 112 - Spellbinding Violet.


Nezanemariva sekvenca u današnje vrijeme postali su i lakovi za nokte, zbog kojih ruke postaju luksuzni modni detalj. Pogotovo ako izgledaju ovako dobro. YSL sugerira metalik plavu i zelenu, koje će savršeno odgovarati jesenskim trendovima, istovremeno dajući vašim noktima dozu sofisticiranosti i glamura. Ponuđene nijanse su: N° 43 - Wintergreen i N° 44 - Moonlight Blue.

Za jesensku liniju make upa francuske kuće Yves Saint Laurent zaslužan je internacionalno priznati vizažist Lloyd Simmonds, koji s YSL brandom surađuje od lipnja 2010. godine, a proizvode iz spomenute kolekcije bit će moguće kupiti u parfumerijama od početka rujna.


Photo: Yves Saint Laurent

Objavljeno: 19.08.2011. u 20:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p