VIJESTI

Zavirili smo u kozmetički ormarić lijepe Ivane

Jutarnja rutina njege beauty blogerice Le Makeup Freak
ivana jumic 
Slatka Ivana Jumić ima tek 23 godine, a već o preparativi zna više od prosječne žene. Ona je autorica bloga Le Makeup Freak koji uspješno vodi već više od dvije godine, a njezinim savjetima vjeruju tisuće redovnih čitateljica koje je vjerno prate. Obzirom da mlada Ivana, inače studentica ekonomije, uvijek izgleda savršeno i pokazuje zavidnu razinu znanja o osnovama dobre njege, ali i trenutačnim trendovima u kozmetici, nas je zanimalo što to od preparative koristi, kojim redoslijedom nanosi proizvode i što smatra bitnim za dobru njegu lica. Posebno nas je oduševilo to što se radi o vrlo jednostavnim, cjenovno prihvatljivim i lako dostupnim proizvodima koje je popularna blogerica dobro isprobala na svojoj koži, a zatim i nesebično podijelila s nama.

Moja koža lica je normalna koja naginje suhoj. Tijekom ovih vrućih ljetnih mjeseci trudim se što više pojednostaviti svoju rutinu bez gomilanja slojeva i slojeva raznih proizvoda na kožu. Prije sam stalno mijenjala proizvode u svojoj rutini i nikad se nisam držala jedne rutine dovoljno dugo kako bih primjetila neke promjene na koži lica, no napokon sam našla proizvode koji mi odgovaraju i rutinu koje se držim.
 
ivana jumicIvana Jumić (Le Makeup Freak)

 Jutarnju rutinu započinjem umivanjem lica sa Balea Med Ultra Sensitive pjenom koja mi se jako svidjela upravo zbog toga što je vrlo nježna, sastavom vrlo jednostavna i odlično očisti lice bez isušivanja. Zatim ide korak kojeg sam prijašnjih godina preskakala, a to je tonik za lice. Koristim Afrodita Clean Phase Ultra Moisturizing tonik za lice koji je namijenjen suhoj i osjetljivoj koži kako bih vratila vlažnost licu.

Zatim na red dolazi korak kojeg radim po potrebi, a to je maska za lice. Moj apsolutni favorit kada su u pitanju hidratantne maske za lice je Balea Aqua maska za lice u maramici sa ekstraktom algi. Nju volim koristiti ukoliko sam dan prije provela na suncu i osjećam je koži potreban dodatna njega.
 
ivana jumic
Budući da mi je koža lica normalna tijekom ljeta ujutro preskačem serum jer ne želim previše slojeva proizvoda na licu i stavljam samo kremu za lice i područje oko očiju te zaštitni faktor. SPF zaštitu koju ovo ljeto koristim je Avene mineralno mlijeko za zaštitu od sunca SPF 50+ . Krema za lice koja me je potpuno osvojila je AVON Nutra Effects Hydration gel krema koja mi je idealna za ove ljetne mjesece jer je iznimno lagane teksture, brzo se upija, odlično hidratizira kožu i make up lijepo sjeda na nju.

Za područje oko očiju koristim Afrodita Sensitive Care kremu za područje oko očiju sa kamilicom kako bih hidratizirala to područje jer se svakodnevno šminkam pa taj dio kože lica zna često biti suho. Naposlijetku, dolazimo do njege usana i tu sam već godinama vjerna Nuxe Reve de Miel balzamu za usne.

Foto: Le Make Up Freak
Objavljeno: 18.08.2015. u 12:24

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p