VIJESTI

Zavirili smo u torbicu Ive Šulentić

Što šarmantna plavuša uvijek nosi sa sobom?
iva šulentić
 
Iva Šulentić je simpatična voditeljica i glumica koja male ekrane svojom velikom osobnošću osvaja već godinama, a sada je za nas ekskluzivno otvorila i svoju torbicu.
 
Kao i većina drugih žena, i Iva se šali kako je njezina torba zapravo putujuća kućica jer u njoj nosi hrpu stvari - onih koje treba svakodnevno, ali i onih koje više - manje nosi za slučaj nužde. Pogledajte što slatka Iva uvijek ima u svojoj torbici.
 
iva šulentić
  
iva sulentic
"Moje su torbe uglavnom veličine šatorskog krila i ponekad se osjećam kao Sport Billy jer mislim da u njima nema čega nema, a onda se ulovim da nemam ni papirnate maramice. Ipak, u njima ću uvijek naći mobitel (uz malo muke), ključeve (uz još više muke), novčanik (bez problema), kemijske olovke (ponekad u dijelovima) i nužnu kometiku za hitne slučajeve poput ruževa u raznim bojama. Sa sobom također nosim i ulje za brkove brenda 'Kapetan brka' za svog dragog kako bi mu uvijek mogla popraviti brk. Da ne nabrajam dalje, moja je torba moja putujuća kućica", šaljivo je prokomentirala šarmantna Iva.
Objavljeno: 28.01.2016. u 11:28

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p