VIJESTI

Zavirite u novotvorenu MAC trgovinu u Splitu

Prva trgovina u Dalmaciji

mac split

M∙A∙C kozmetika jučer je proslavila otvaranje svog prvog prodajnog mjesta u Splitu te je napokon prisutna i u Dalmaciji! M∙A∙C je organizirao nezaboravan Art of The Lip party kako bi se proslavilo otvaranje dugoželjenog dućana.

Na eventu su se našle mnoge zadovoljne Splićanke, a sjajnu atmosferu održavao je DJ Eddy Ramich. Gosti su uživali u odličnoj glazbi, hrani i piću dok su upijali savjete M∙A∙C make up artista. Šareni Art of The Lip party održao se u otkačenom M∙A∙C dućanu koji je smješten u srcu Splita, točnije u Ilićevom prolazu 1. Ambijent je bio ukrašen u šarenom Art of The Lip stilu, a poseban interes izazvale su limitirane kolekcije, karakteristične za ovaj popularni brend.

mac split

mac split

mac split 
M∙A∙C prodajno mjesto nalazi se na sjajnoj lokaciji u Ilićevom prolazu 1 te stoji na raspolaganju svim Splićanima i turistima uz svoju poznatu krilaticu All Ages, All Races, All Sexes. U dućanu se nalaze vješti make up artisti koji će svakom posjetitelju pružiti nezaboravno M∙A∙C iskustvo.

Dućan sadrži i šest make up stanica na kojima se posjetitelji, uz pomoć make up artista, mogu detaljnije posvetiti brendu. Popularne limitirane kolekcije koje ovaj brend dodatno čine primamljivim, diljem svijeta, bit će prisutne i u Splitu. Radno vrijeme splitske poslovnice bit će od ponedjeljka do subotue od 09 do 22 sata te nedjeljom od 10 do 20 sati.

mac split  mac split 
mac split 
mac split 
mac split 
Foto: PR
Objavljeno: 15.07.2016. u 11:37

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p