VIJESTI

Zavirite u torbicu Andree Andrassy

Što u torbici nosi omiljena it cura?
andrea andrassy
 
Andrea Andrassy, popularna trendseterica čije kolumne oduševljavaju iskrenošću i humorom, uvijek izgleda savršeno te nas je stoga zanimalo što se to krije u njezinoj torbici.

Elegantni crni clutch s natpisom LOVE ELFS printom skriva brojne beauty sitnice nužne svakoj ženi. Bez dobrog balzama za usne i kreme za ruke nezamislivi su hladni zimski dani - kako Andrei, tako i nama, a pritom su se ondje našle i ostale zanimljive stvarčice potrebne mladoj modernoj ženi. Najbolje da zavirimo u Andreinu torbicu, zar ne?
  
elfs
 
andrea andrassy 
"U mojoj torbici se uvijek, čak i kad je jako mala, uspiju nagurati HTC-ov mobitel koji me spašava kad treba brzinski odgovoriti na mail dok čekaš na semaforu, Labello koji mažem toliko puta dnevno da ga praktički jedem, Ženski rokovnik, bez kojeg ne bi znala gdje mi je glava (pa bi Labello mogla namazati na lakat), L'Occitaneove kremice za ruke jer em fino miriše, em stanu u svaku torbu, nađe se tu i neka kemijska, naravno i ključ od Mazde 2, i najljepši komad tehnologije koji postoji na tržištu - LEAF firme Bellabeat, kojeg inače nosim ili oko vrata ili kao narukvicu, a zadužen je za to da mjeri koliko se krećem tijekom dana i da me upozori kad previše sjedim."
 
Limitirano izdanje omiljenih ELFS torbica dostupno je ekskluzivno od 9. do 27. prosinca samo u BIPA trgovinama. Svi koji kupe pakiranje deterdženta Perwoll od 4 litre dobit će na poklon ELFS dizajnersku torbicu.
  
Jelena Skendžić
Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 16.12.2015. u 14:52
Tagovi: Andrea Andrassy

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p