VIJESTI

Zavodnički make up u nekoliko koraka

Budi kao… Dita von Teese
dita

U pripremi za Valentinovo danas vam predlažemo da se okušate u klasičnom zavodničkom make upu poput onog Dite von Teese. Dominantne karakteristike ovog looka svakako su prekrasne crvene usne i savršeno izvučeni crni eyeliner za kojeg treba donekle mirna i vješta ruka pa ako ovakav look želite rekreirati za romantičnu večeru iduće subote, vrijeme je da ga na sebi isprobate već danas.


Dita je na glasu kao jedna od najvećih zavodnica Hollywooda, a velik dio takvog imidža je upravo vrlo seksi šminka koju Dita uvijek ima u gotovo identičnom izdanju. Prekrasne Ditine usne rekreirajte koristeći M.A.C.-ov Russian red ruž, a za izvlačenje precizne linije na kapcima sugeriramo Bourjois Clubbing eyeliner koji ima odličan tanki kistić s kojim je iscrtavanje savršene linije jednostavno.
 
dita
Upotpunite look dobrom bazom i laganim daškom boje koja ne zasjenjuje ostatak make upa. Za postizanje dojma idealnog tena predlažemo Guerlain Parure de Lumiere tekući puder i Avonovo Earthen Rose rumenilo. Kosu zatim odmaknite s lica i zavežite je u bogatu pundužu koja izgleda elegantno i ženstveno.

J. S.
Foto: PR, Getty Images
Objavljeno: 07.02.2015. u 13:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p