VIJESTI

Želite blistavu kožu od jutra do mraka?

Uz 3D optički dojam do savršene zaglađenosti kože!

Nisu godine jedini neprijatelji naše kože, već i sati u danu koji prolazi. Ono što naša koža prolazi preko dana jednak je procesu koji koža prolazi tijekom godina. Od blistave kože ujutro tijekom dana ona postaje umorna, gubi sjaj, pore postaju duboke, oči natečene, podočnjaci izraženi, a tamne mrlje tamnije i izraženije. Takvo pogoršanje zovemo starenje tijekom dana i neizostavno je. Prije nego vidimo utjecaj stresa na organizmu, vidjet ćemo ga na svojoj koži.

Od jutra do večeri koža gubi sjaj, znakovi umora su vidljivi, a čvrstoća osjetno smanjena. Vichy je razvio novu generaciju njege Liftactiv Supreme s lifting učinkom koji traje cijeli dan, za mladenački izgled naše kože.

 
Od danas naša borba protiv dugoročnog starenja kože traje tijekom cijelog dana. Znakovi starenja kože koji se tijekom dana produbljuju i postaju izraženiji s vremenom postaju trajni. Vichy Liftactiv Supreme trenutno pruža dojam zaglađene i ujednačene površine kože, tijekom dana pruža svjež i odmoren izgled kože koji traje sve do navečer te dugoročno djelujući protiv bora i gubitka čvrstoće kože. 3D-senzorijalnost osigurava kombinaciju prekrivajućih čestica, matiranog pudera i bijelih mikro-kuglica koji u trenu zaglađuju površinu kože i daju joj sjaj. Matirane mikro-sfere s finim bijelim bisernim prahom brišu nepravilnosti. Ten kože je pritom matiran i ujednačen. Formula omogućuje baršunasti osjećaj kože. Teksture su bogate na dodir i pružaju dugotrajni osjećaj ugode. Revolucija koja zaista čini promjenu na koži. 

A. J. 

photos: Vichy

Objavljeno: 25.09.2014. u 15:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p