VIJESTI

Želite li efekt perja i krzna na svojim noktima?

Brandovi Nails Inc. i MakeUp Academy imaju odlične setove
Ukoliko za svoje nokte i u hladnijoj sezoni birate primjetne boje, uzorke i stilove, sasvim sigurno će vas oduševiti novi set kojim je poznati brand Nails Inc. upotpunio svoj 'Bling it on' asortiman. Dodatak sada već proslavljenoj kožnoj manikuri jest komplet 'Bling it on Feathers', koji će vašim noktima dati efekt perja.

Set je vrlo jednostavan za kućnu upotrebu te sadrži dvije bočice pernatog glittera, lak za nokte u bež nijansi, zaštitni nadlak te kistić i podložak za što lakšu aplikaciju. Ovaj pravi modni dodatak uz samo malo truda dat će vam pravu 3D manikuru, a osim na Nails Inc. stranici, za 27 eura može se nabaviti i na britanskom ASOS-u.

Osim perja, možete birati i krznenu teksturu na svojim noktima, a takvu opciju u svoju je ponudu uvrstio još jedan britanski kozmetički brand, koji će vam osim toga cjenovno biti mnogo pristupačniji. Makeup Academy nudi primjetnu manikuru, koju ćete postići ukoliko nabavite njihove okrugle kutijice ispunjene mat prahom (cijena im je tek dvije funte), koji je dostupan u pet nijansi i posipa se na netom apliciran lak za nokte.

Kako izgleda tutorial za ovu zabavnu manikuru, pogledajte u nastavku.

                   

H.B.

Photo: Asos, Nails Inc., Makeup Academy

Objavljeno: 29.01.2013. u 17:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p