VIJESTI

Želite li imati manikuru poput Beyonce?

S novim naljepnicama za nokte, izgledajte odvažno poput Queen B
nails 
Među ostalim beauty trendovima u koje se zaljubljujemo zbog prekrasne Beyonce, odnedavno su se našli i sjajni dizajni naljepnica za nokte koje je Queen B izradila u suradnji s NCLA nail artom.

Lijepoj Beyonce nisu strane zanimljive i otkačene manikure koje nerijetko pokazuje na Instagramu, vlastitim nastupima i u video spotovima, no odsad i mi možemo uživati u noktima kakve ima poznata pjevačica. Naime, naljepnice za nokte u njezinoj viziji dostupne su za kupnju i koštaju 130 kuna, a inspirirane su kariranim dizajnom kakvog smo imali prilike vidjeti u Beyonceinom spotu ***Flawless, zatim duginim rollergirl bojama viđenima u spotu Blow, i mozaičnim Tom Ford kombinezonom u kojem je nastupala na MTV-jevoj dodjeli nagrada 2014.
nails 
Prije dva dana lijepa je Queen B izdala i tri nova dizajna, od čega nam je za oko zapeo simbličan vizual košnice koji će zasigurno poželjeti sve istinske obožavateljice ove pop pjevačice. Specifičnost ovih naljepnica je brzina aplikacije: doslovno ih trebate prisloniti i pritisnuti uz nokat, a sušenje je trenutačno, što omogućuje brzinsko mijenjanje dizajna kad god poželite. Nije li to upravo sjajan dodatak svakoj kozmetičkoj torbici?

J. S.
Foto: PR
Objavljeno: 01.04.2015. u 12:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p