VIJESTI

Želite li izgled kao s plaže?

#sunista

L'oreal Sunkiss Jelly 
Željeli biste da ljeto traje cijelu godinu? Za sve djevojke kojima nedostaje sunce L’Oréal Paris je osmislio Casting Sunkiss Jelly, gel za posvjetljivanje prirodne boje kose do 2 tona, kako bi podario vašoj kosi osunčani izgled tijekom cijele godine!

Nježan i prozračan te raskošnog ljetnog mirisa, Casting Sunkiss Jelly gel se ne ispire, iznimno je jednostavan za nanošenje i u odnosu na tradicionalni tretman posvjetljivanja omogućuje vam da postignete nježne i postupne pramenove na prirodnoj i neobojenoj kosi, uz savršenu kontrolu nad rezultatima.
L'Oreal Sunkiss Jelly
Tajna sunčeve formule
Zahvaljujući svojoj sunčevoj formuli, Casting Sunkiss Jelly se aktivira uz pomoć topline, odnosno sunčeve svjetlosti i postupno posvjetljuje kosu. Izlaganjem toplini, odnosno suncu, učinak posvjetljivanja će biti veći. Ukoliko želite minimalan učinak posvjetljivanja, dovoljno ga je nanijeti na mokru kosu jer će voda ograničiti razinu posvjetljivanja.

Isprobajte različite mogućnosti osunčanog izgleda vaše kose primjenom 2 načina nanošenja Casting Sunkiss Jelly gela.
L'Oreal Sunkiss Jelly
GYPSETTERSKI izgled – sunčeve zrake u vašoj kosi

WILD nanošenjem vašoj kosi
podarite sunčani sjaj kao da ste upravo proveli vikend na Formenteri u potrazi za odvažnim, boemskim haljinama i nakitom.

CALIFORNER izgled - osunčan dojam cijele kose

MOHAWK nanošenjem vašoj kosi podarite potpuni sunčani tretman, tako da i vi možete postati kalifornijska plavuša, zaljubljena u pastelne i pop boje u kojima jednostavno zrači.

Korake za pojedini način nanošenja pronađite na L’Oréal Paris Hrvatska Facebook stranici.

L'Oreal Sunkiss Jelly
Kreativni natječaj JA SAM #SUNISTA 
Kako biste svojoj kosi podarili pravi plamsaj sunca, L’Oréal Paris Hrvatska vas poziva na sudjelovanje u kreativnom natječaju na svojoj Facebook stranici, pod nazivom JA SAM #SUNISTA.

Sve što trebate je do 28. kolovoza u komentar Facebook objave zadatka poslati fotografiju #SUNISTA looka na kojoj se vidi koliko uživate u ljetu, uz kratki opis vaših super ljetnih provoda. Pritom svakako pročitajte pravila natječaja.

Dobitnice natječaja, odabrane prema odluci žirija, osvojit će #SUNISTA poklon-paket koji sadrži L’Oréal Paris proizvode za pravi ljetni look: Casting Sunkiss Jelly gel za posvjetljivanje, Elseve Extraordinary ulje za kosu, Infallible Gloss sjajilo za usne i Glam Bronze duo bronzer.

Nosite sunce u kosi i izgledajte kao da je ljeto tijekom cijele godine!
Objavljeno: 25.08.2015. u 10:08

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p