VIJESTI

Zoe Saldana zaštitno lice parfema

Mlada glumica zaštitno lice Eternal Magic parfema

Kozmetička kuća Avon obznanila je početak poslovne suradnje s američkom glumicom Zoë Saldana koja je utjelovila Neytiri u filmu Avatar.

Zoë je postala zaštitno lice Avonovog parfema Eternal Magic za Sjevernu Ameriku. Eternal Magic bit će dostupan u Hrvatskoj u veljači ove godine putem Avonovog kataloga. Lijepa, pametna i talentirana holivudska zvijezda u usponu savršeno odgovara mirisu Eternal Magic koji utjelovljuje bezvremensku ljupkost, eleganciju i ljepotu. Kao nezaboravan miris koji ostavlja neizbrisiv dojam, očaravajući Eternal Magic crpi inspiraciju iz vrlo rijetke ruže Princess Monaco i utjelovljenje je jedinstvene magije koja okružuje tajanstvene, zavodljive žene. Zoë će također biti glavno lice brošure Avonove dekorativne kozmetike u narednim mjesecima.

"Iznimno sam ponosna na suradnju s Avonom," rekla je Zoë. „Puno mi znači raditi s tvrtkom koja ističe vrijednost koje privatno cijenim i vjeruje u snagu žena".

"Oduševljeni smo što je Zoë ambasadorica mirisa Eternal Magic. Svaka žena želi biti nezaboravna, a Zoe savršeno utjelovljuje taj osjećaj. Privukla nas je i njena unutarnja i vanjska ljepota te dojam da objedinjuje savršenu kombinaciju snage i ženstvenosti," rekla je Geralyn Breig, predsjednica Avona za Sjevernu Ameriku.

A.B.

 

Objavljeno: 16.01.2010. u 06:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p