BEAUTY

Zarini modeli diktiraju beauty trendove

Prirodna ljepota i dalje nas osvaja! 
Zara
Jeste li primijetili da su neki modeli drugačiji od drugih? Da imaju ono "nešto" što vas naprosto tjera da se zagledate u njih i ne mičete pogled. Mi se ne možemo oteti dojmu i svoje poglede ne mičemo sa Zarinih modela. Njihova su nam lica nepresušni izvor beauty inspiracije. I želimo da to traje - zauvijek! 

Izuzetno smo sretni što je, unatoč trendovima, savjetima, tretmanima i ponudama koje nas bombardiraju sa svih strana, prava iskonska, prirodna ljepota još uvijek pozicionirana visoko na ljestvici. Barem kada je riječ o ljepoti modela koje preplavljuju kataloge najpopularnijeg high street brenda. Zara svoju originalnost, izvrsno njeguje. Ne samo kroz ponudu proizvoda, već i birajući modele. Čupave, pjegave, ginger, bljedopute ili tamnopute, krivih zubića, klempavih ušiju, sve su to žene koje izazivaju neku dragost, jer svojim postojanjem na sceni, čine da se osjećamo bolje i da prihvaćamo sebe onakvima kakvi jesmo.  

Zara
Zara
I dok internetom "haraju" trendovi koji naglašavaju prividne besprijekornosti - savršeno zategnuto tijelo, "ispeglana" kosa, blistava put bez i jedne nepravilnosti na koži, u Zarinim katalozima nema mjesta za matirana lica koja skrivaju i najmanju pjegicu. Njihovi modeli imaju pjegice, imaju madeže, stvarni su i opipljivi. I dok razmišljamo, jesu li sve te cyber djevojke zaista sretne ili duboko u sebi nesretne dok gledaju svoje fotošopirane fotografije, odlučno kažemo da bismo uvijek radije odabrali Zarin tip obrva nego bilo koji drugi Instagram look obrva koji nije sinkroniziran s licem koje ih nosi.

Zara

Zara
Zara
Manje je više. Da je to zaista tako, možemo vidjeti na Zarinim djevojkama koje nose minimalan make upa. Minimalno je zapravo, gotovo ništa. Imaju samo ruž na usnama. Frizurama modela dajemo ocjenu 5. Čupave, kovrčave, s tankom, dugačkom, plavom, crvenom kosom. Sve su to frizure kakve vidimo na djevojkama iz susjedstva. I baš zato su nam pravi hit.

Zara

Zara

Zara
Zara
Tetovaža i piercing nisu mane niti odraz nekih nesigurnosti i problema, na njih se ne gleda s predrasudama. Njih se infiltrira u svakodnevicu i na njih se gleda kao na kreativni izričaj osobnosti svake jedinke.

Zara

Zara

U moru kopija, "istosti", nametnutih ideala za koje "kao moramo" živjeti, beskrajno nam je drago pronaći nešto što je drugačije od umjetnog ili isforsiranog. Kaže se da je ljepota u oku promatrača, a nas kao promatrače zadivljuje iskonska ljepota, prirodna. Ona nas ostavlja bez daha. 

Ma.D.
Foto: Instagram 

Objavljeno: 31.08.2017. u 12:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p