BEAUTY

Zavirili smo u torbicu Loredane Bahorić

Što Loredana nosi u torbici?

Loredana Bahorić, doajenka modne scene koja stoji iza brenda Charlie Design te nas uvijek osim posebnim outfitima, osvoji i besprijekornom frizurom i njegovanim tenom, otvorila nam je svoju torbicu i pokazala što sve u njoj nosi.

Zanimalo nas je što joj je potrebno da bi svakog dana izgledala njegovana i lijepa. Pogledajte što to Loredana uvijek ima sa sobom u svojoj omiljenoj torbi napravljenoj u obliku ruksaka od sirove kože i s cijevima umjesto remena. 

 
 
"Volim manje torbe jer ako su prevelike uvijek ponesem previše toga što mi zapravo ne treba. Uz iphone koji mi je glavni pomagač za komunikaciju, u torbi volim imati Raw Bite energetsku pločicu u slučaju da mi padne šećer i šumeći magnezij koji mi instantno briše posljedice stresa. Uvijek nosim i dva para naočale, omiljene Mykita za sunce i Italia Independent za vid. Za korisne sitnice u torbi uvijek imam mali neseser s motivom Chagallove slike koji mi je donijela prijateljica Tihana Harapin iz New Yorške MoMe. U maloj vrećici s motivom križa imam zapakiranu torbu za plac, što mi je vrlo praktično. Krunica u prekrasnoj kutijici transcendentalna mi je veza s mamom i imam osjećaj da me uvijek čuva. Nigdje ne idem niti bez omiljenog Comme des Garçons White parfema kojem se uvijek vraćam te svog ruža broj jedan, MAC Lady Danger u crvenoj boji. Neizostavna stvar u mojoj torbi je i šal koji svaku casual kombinaciju podigne i napravi elegantnom", rekla nam je Loredana.
 
Tanja Friš
Foto: Jure Perišić 
Objavljeno: 05.04.2016. u 14:34

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p