BEAUTY

Zavirili smo u torbicu Petre Nižetić

Što Petra nosi u torbici?

Petra Nižetić, novinarka je, voditeljica te blogerica, ali i trendseterica u uvijek zanimljivim kombinacijama pa nas je zanimalo što sve kombinira u svojoj torbici kako bi svakog dana izgledala njegovana i lijepa. 

Velika sportska torba Stella McCartney za Adidas moja je inačica super Billy torbe u koju mi stanu sve dnevne potrepštine s obzirom na to da nerijetko znam od jutra do sutra biti u điru, bilo da za prijevoz biram bicikl ili automobil. Malu plavu torbu Marc Jacobs iz najnovije ponude Karla storea sam nabavila ovog proljeća i pristaje mi na gotovo svaku odjevnu kombinaciju, a u njoj nosim svoje beauty potrepštine.


Moja beauty sekcija sastoji se od Sensai hidratantne kreme i gela za područje oko očiju. Ovo je moj
combo bez kojeg više ne mogu zamisliti svoj dnevni ritual jer se često šminkam u autu pa ih zato uvijek nosim sa sobom. Za moju plavu kosu brine se Katica Topčić koristeći vrhunske Kevin Murphy proizvode od kojih mi je najbolji DOO.OVER lak za stiliziranje kose u kombinaciji s predivnim Orofluidom, uljem za dodatni sjaj kose. U torbici uvijek nosim i  neki ruž za usne, a u posljednje vrijeme koristim više tamne nijanse poput Chanelovog Ballet Russe i MACovog Magic of The Night.

Za mene nema veće sreće od fizički razvijene fotke pa je zato moj analogni fotić moj česti suputnik. Plesne cipelice su uvijek sa mnom s obzirom na to da redovito pohađam Ana Sensual Fitness bez kojeg više ne mogu zamisliti svoj život. Od ostalog asesoara sa mnom su uvijek mobitel s maskom 'krmeljavog mačka' koju sam nabavila preko ebaya, ključevi od svih mojih domova, Chupa Chups lizalice, upaljač, kopče za kosu i ostali stilistički rekviziti.

Tanja Friš i Petra Nižetić
Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 20.05.2016. u 14:22

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p