GREEN

Ako ljetujete na Hvaru, obavezno posjetite novi pastry shop s najboljom kavom!

Adresa koju ne zaobilazimo!

Hvar je definitivno jedan od najvećih jadranskih bisera, a osim predivnim krajolikom, ovaj otok može se pohvaliti i zavidnom gastro ponudom. Tako svi oni koje upravo Hvar odaberu kao destinaciju svog godišnjeg odmora, imaju nekoliko odličnih mjesta za ispijanje kave, ali i uživanje u ukusnim slasticama, a zadnji na radaru nam je novootvoreni pastry shop Glod!

Riječ je o mjestu koje krije posebnu priču, odnosno baš sve namirnice i proizvodi koji se koriste prilikom pripreme hrane u potpunosti su organski. Naime, domaći otočki sastojci ovom mjestu daju jedan poseban ‘štih’, a nije potrebno dodatno napominjati da je ujedno i riječ o kvalitetnim zalogajima koje se definitivno isplati probati. Isto tako, osim ukusne hrane, u ponudi je i Cogito specialty kava, matcha i mnogi drugi prirodni napitci. Osvojilo nas je i predivno posuđe brenda Riton Ceramics koje se je savršeno uklopilo u održivu priču ovog simpatičnog mjesta.

Što se tiče točne lokacije, Glod je smješten u samom srcu grada Hvara što znači da ste okruženi sanjivim kamenim kućicama i prepoznatljivom mediteranskom ‘scenografijom’ koja uvijek iznova ostavlja bez daha. Naravno, baš sve iz ponude ovog pastry shopa moguće je uzeti i za van, stoga nije loša ideja jutarnje kupanje obaviti uz ove ukusne delicije i najdražu kavu.

Sve ostale detalje potražite na službenom Glod IG profilu!

Foto: Instagram
Objavljeno: 28.07.2022. u 16:08

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p