GREEN

Ako ste ljubitelji biljaka, onda ovaj događaj ne smijete propustiti!

Čarobna zelena oaza u centru Zagreba!
Ovog vikenda (29.4.-1.5.) se u plant shopu BILJKE.PLANTS na Ilici 74 događa zeleni vikend! Zeleni vikend započinje u petak 29.4. s radionicom izrade makrame visilica za biljke by Fantea Makrame. “Dobro smo upoznati sa situacijom u kojoj se nalaze naši kupci” - govori Ana, vlasnica brenda BILJKE.PLANTS. “Domovi i terase naših kupaca su prepuni biljaka i svi su jedva dočekali proljeće da iznesu biljke na balkone te kupe nove zelene ljubimce za interijere. Kako na jesen ne bi imali problema sa smještajem sobnih biljaka koje su ljetovale na balkonu odlučili smo organizirati radionicu izrade makrame visilica za biljke kako bi vaše biljke od sada sretno mogle visjeti sa stropa.”

Visilice se pletu od 100% vune, a radionice su veoma zabavne i edukativne. Za sudjelovanje nije potrebno nikakvo predznanje! Nakon “položene” radionice svi sudionici svoje visilice nose doma, a doma nose i znanje za nastavak pletenja i daljnju samostalnu izradu visilica.

Voditeljica radionice je spretna Mateja Fanuko, vlasnica brenda @fantea_macrame. Prijaviti se možete ovdje. Preporučamo vam da požurite jer za ovako dobre radionice mjesta vrlo brzo “planu”! “Zelen vikend” nastavlja se do nedjelje 1. svibnja  kada će BILJKE.PLANTS izlagati svoje samoodržive biljne terarije, kokedame i vrtlarsku opremu na sajmu na Ilici, “Projekt Ilica”. Štand sa sobnim biljkama nalazit će se točno ispred ulaza u plant shop na Ilici 74 pa će svi posjetitelji osim sajamske ponude moći zaviriti i u najzeleniju trgovinu na Ilici. Na sajmu ćete moći kupiti sobne biljke, kombinezone za vrtlarenje, opremu za vrtlarenje, kokedame i naravno “hit proizvod” - biljni terarij!

Uz BILJKE.PLANTS asortiman na Ilici ćete pronaći i ručno pletene visilice by Fantea Macrame. Osim visilica Mateja plete i razne zidne dekoracije, ukrase, a u ponudi se nalazi i “uradi sam” set za pletenje visilica. Ako pak želite sami naučiti plesti makrame predlažemo da nam se pridružite na radionici u petak 29.4. Želimo vam “Zeleni vikend”! Vidimo se na Ilici!

Foto: Instagram
Objavljeno: 25.04.2022. u 10:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p