GREEN

Ako tražite prekrasne, unikatne detalje za dom, onda ovaj genijalan brend morate otkriti!

Komadi koji su nas osvojili na prvu!
Postoje neki brendovi koji nas očaraju na prvi pogled, a jedan od njih definitivno je i īmāno studio. Iako postoji tek nešto više od godinu dana, posve je jasno kako je ovaj brend svojoj publici ponudi nešto drugačije, posebno i - ekološki prihvatljivo. 

īmāno studio kreira multifunkcionalne komade za dom sa snažnom dekorativnom crtom, a riječ je o custom made proizvodima koji dozvoljavaju kupcu da sudjeluje u stvaranju svojeg proizvoda, te koji tako mogu iskoristiti svoju kreativnost ne bi li uredili svoj prostor na najbolji mogući način. U ponudi ćete pronaći prekrasno dizajnirane podmetače i držače za svijeće, prekrasne Hexagon i Square vaze, bookendove te raznorazne funkcionalne predmete koji će ukrasiti baš svaki moderan dom. īmāno studio redovito proširuje svoju paletu proizvoda i boja, a postojeće artikle možete naručiti putem Instagram profila, i to tako da odaberete željeni predmet, boju eventualni uzorak, a osim što na Instagramu predstavljaju svoje nove proizvode, redovito dijele i ideje kako najbolje upotrijebiti ove genijalne, dizajnerske komade.
 
Ekološki prihvatljiva proizvodnja

Svi īmāno proizvodi nastaju miješanjem akrilne smole na bazi vode i gipsa. Materijal je ekološki prihvatljiv te je odgovornost prema prirodi u samoj srži īmāno studija. “Vjerujem da postoji još puno prostora za učenje o održivosti i želja mi je nastaviti se u tom smjeru razvijati. Isto bih tako voljela sa svojim proizvodima doprijeti do što šire publike te ih osvijestiti o istom'', kazala je ponosna vlasnica čije nove kreacije jedva čekamo vidjeti! Sve o ovom divnom brendu otkrijte ovdje.
Foto: Instagram
Objavljeno: 12.03.2023. u 12:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p