GREEN

Bajkovite drvene kućice s veličanstvenim pogledom savršena su ideja za idiličan jesenski izlet!

Mjesto koje će ljubitelji prirode obožavati!
Jesen je napokon stigla, a s obzirom na to da su dani još uvijek poprilično topli, sada je idealno vrijeme za planiranje višednevnog izleta u prirodi koja je u ovom periodu šarenija i čarobnija no ikada! A ako ste u potrazi za pravom, šumskom destinacijom, potpuno udaljenom od užurbanog života i gradske vreve, ne tražite dalje jer ovo bajkovito šumsko selo mjesto je koje će vas bez imalo sumnje oduševiti na prvu!

Smješteno u blizini veličanstvene Vipavske doline u Sloveniji, a skriveno u stoljetnoj borovoj šumi s veličanstvenim pogledom na okolnu prirodu, Forest Village Theodosius mjesto je koje već na prvi pogled poziva na odmor i opuštanje. Theodosius svojim posjetiteljima nudi savršenu kombinaciju oba svijeta - istinske, autentične prirode i moderne udobnosti. No, korijeni ovog obiteljskog sela leže u dubokom poštivanju prirode, a što dokazuju i prekrasno dizajnirane drvene kućice čiji se suvremeni dizajn savršeno stapa i kombinira sa stjenovitim terenom koji se nalazi ispod njih, a koji je ostao u potpunosti - netaknut. Pomno uređeni interijer nudi vrhunsku udobnost i pruža veliki estetski užitak, a sama Vipavska dolina svim posjetiteljima nudi brojne aktivnosti za boravak u prirodi koji, između ostalog, uključuju i šetnju, bicikliranje, jahanje…
 
Za one koji ipak preferiraju nešto luksuznije iskustvo, tu su posebne kućice koje nude uživanje u sauni i vanjskoj hidromasažnoj kadi, a svakako savjetujemo da posjetite obližnje restorane i kušate domaće specijalitete i neke od vrhunskih vina Vipavske doline! Za kraj dana, opustite se na terasi uz veličanstveni pogled na vinograde te uživajte u prekrasnim mirisima borova i svega što priroda može ponuditi! Više informacija o Forest Village Theodosiusu potražite ovdje!
Foto: Instagram
Objavljeno: 13.10.2022. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p