GREEN

Boca za vodu koja će vas svaki dan podsjećati na more!

Mali domaći brend ima odličnu održivu priču!

onečišćenju okoliša i globalnim problemima koji se pojavljuju upravo kao posljedica neodgovornog ponašanja konzumerističkog društva sve se više govori, no često nismo potpuno svjesni koje posljedice naši postupci mogu imati. Svake godine čak 9 milijuna tona plastike završi u oceanima, a s vremenom se ta plastika razgrađuje do razine mikroplastike. Procjenjuje se da je oko 700 morskih vrsta jelo plastiku ili bilo u doticaju s plastikom, a nakupine plastičnog otpada koje plutaju oceanima toliko su velike najveću od njih naziva osmim kontinentom.

Pronašli smo mali domaći brend koji je tome odlučio stati na kraj. Riječ je o Seabird staklenim bocama iza kojih stoji lijepa i iskrena priča o paru koji je odlučio dati svoj doprinos u borbi za čisto more i zdrav okoliš. Zaručnici Ivana i Lucian iz Istre pokrenuli su tako Seabird brend unutar kojega se može kupiti posebno dizajnirane staklene boce koje su u potpunosti eko-prijateljske, a osim što su za oko vrlo ugodne te praktične i funkcionalne.

Seabird povezan je s morem na toliko razina

Seabird Original boca dizajnirana je u opuštajućim nijansama plave koje gradiraju od tamno-plave to boje neba, i tako asociraju na slobodu i nesputanost koju morske ptice imaju. Na ovim se bocama također nalazi zanimljiva ljestvica koja pomaže mjeriti koliko ste tekućine popili tijekom dana, a svaka skala na ljestvici nosi jednu posebnu motivacijsku poruku koja potiče na dovoljnu hidrataciju. Također, na bocama se nalaze ilustracije morskih organizama koje nas podsjećaju na to koliko je važno zaštiti životu u podmorju, ali ni tu priči o moru nije kraj. Seabird ekipa svoje je snage udružila s globalnim inicijativama koje provode akcije čišćenja oceana od plastike i dio prihoda od kupnje svakog proizvoda Seabird donira tim inicijativama. Više o brendu možete saznati na IG profilu i službenoj web stranici.

Foto: Instagram, PR
Objavljeno: 20.03.2023. u 15:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p