GREEN

Čistači koje koža lica obožava, ali i okoliš!

Proizvodi koji čine razliku!

Većina nas se trudi živjeti u skladu s prirodom te učiniti život što zelenijim i održivijim. Kako bismo doprinijeli boljem svijetu i društvu u kojem živimo moramo krenuti od sebe i za početak pratiti jednostavne korake; biti pokretniji, provoditi što više vremena u prirodi, hraniti se zdravije i pažljivo koristiti proizvode za njegu, imajući na umu njihovu ambalažu i sastav.

Svakodnevno koristimo razne proizvode kako bismo zadovoljili potrebe naše kože, ali NIVEA zna kako istovremeno učiniti našu planetu sretnom. S novom linijom kompaktnih proizvoda za čišćenje lica, NIVEA je iz ljubavi prema koži i poštovanja prema okolišu, krenula novim putevima. NIVEA MagicBAR prva je certificirana linija prirodne kozmetike koja zadovoljava sve stroge smjernice standarda Ecocert® Cosmos Natural! NIVEA MagicBAR čvrsti čistači za lice s ponosom predstavljaju inovativne, održive i prirodne formule koje vas neće iznevjeriti.

 Čak i kod pakiranja NIVEA MagicBAR čvrsti čistači zagovaraju ekološki prihvatljivu alternativu. Papirnata ambalaža koju je moguće u potpunosti reciklirati sastoji se od održivog, FSC-certificiranog papira i recikliranih materijala. Osim toga, ne koristi se dodatni materijal za pakiranje kako bi se ambalažni otpad sveo na minimum. Možda izgledaju kao sapuni, ali oni su sve osim toga. Konvencionalni sapuni imaju visoku pH vrijednost te mogu iritirati kožu te ju isušiti. Zahvaljujući posebnoj tehnologiji nazvanoj Syndet, NIVEA MagicBAR čvrsti čistači posjeduju pH-vrijednost koja je posebno neutralna, a jedinstvena i blaga formula optimalno je prilagođena individualnim potrebama kože bez isušivanja.

Upoznajte tri varijante NIVEA MagicBAR čvrstih čistača čija veganska formula ne sadrži sastojake životinjskog podrijetla, a papirnata ambalaža može se u potpunosti reciklirati. Za blistavo lijepu kožu pobrinut će se NIVEA MagicBAR čvrsti čistač s ekstraktom ruže i vitaminom E.

Njegova blaga, ali učinkovita formula će temeljito i dubinski očistiti vašu kožu i pružiti joj matirani look. Dobro navlažite ruke i nježno zapjenite NIVEA MagicBAR između dlanova. Ravnomjerno nanesite pjenu na hidratiziranu kožu lica i umasirajte je izbjegavajući kontakt s očima te na kraju isperite lice vodom.

Foto: PR
Objavljeno: 29.04.2022. u 11:58
Tagovi: lice

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p