GREEN

Danas je otvoren novi zagrebački plant shop s najboljom ponudom do sada!

Zelena oaza u srcu grada!
Istinski ljubitelji biljaka, a posebice sve popularnijih terarija, zasigurno su već dobro upoznati s imenom Walden Plants - specijaliziranim zagrebačkim studijom koji se bavi upravo izradom biljnih terarija, a osim kojih nesebično dijele i pregršt korisnih savjeta vezanih uz njegu i odabir sobnog i balkonskog bilja. Simpatične vlasnice Walden Plantsa svu svoju strast i znanje o biljkama sada su pretočile u novi zagrebački plant shop koji baš danas otvara vrata svojim prvim gostima!

Tako je Zagreb od danas postao bogatiji za, kako i sami kažu, ozbiljan Plant shop u samom centru grada - na adresi Kačićeva ulica 7A. Osim dobro poznatih terarija za koje je šira javnost već čula, u Walden Plants shopu pronaći ćete sve što jednog pravog biljkoljupca može zanimati, a usrećit će se i oni manje talentirani za brigu o biljkama jer Walden Plants poseban naglasak stavlja na jednostavne vrste, koje s lakoćom mogu podnijeti teže životne uvjete. Sve biljke koje ćete pronaći u ovoj novoj zelenoj oazi su biljke s kojima su vlasnice dobro upoznate, stoga će vas detaljno upoznati sa svim ‘cakama’ koje biste trebali znati o pojedinoj biljci, a koji će vam itekako pomoći u  njenom uzgoju. Tko zna, možda putem otkrijete novi hobi i shvatite da u sebi nosite pravog malog vrtlara koji je samo čekao svoju priliku?
 
Uz bogat izbor sobnog bilja, čekaju vas različiti dodaci i ukrasi za biljke, te pravi mali asortiman poklona koji uključuje neodoljive vaze, teglice i ostale detalje koji će oduševiti svakog ljubitelja biljki. Novitet predstavljaju i posve novi brendovi koje još nismo imali prilike vidjeti na hrvatskom tržištu, kao što su Piccolo Seeds, Sustee, Madame Stoltz te mnoga druga imena koja će biti itekako poznata vlasnicima sobne džungle! Za više detalja predlažemo da posjetite novootvoreni Walden Shop, a čitav asortiman za koji dan biti će dostupan i na službenoj web stranici na kojoj možete pratiti sve novosti!

Foto: Instagram
Objavljeno: 07.02.2023. u 11:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p