GREEN

Domaći brend ima preslatke ručno rađene detalje za dom koji će vas osvojiti na prvu!

Ne znamo koji detalj nam se više sviđa!

Moramo priznati kako nas otkrivanje divnih domaćih brendova najviše veseli, a ovog puta pažnju nam je ukrao brend Traversa. Riječ je o brendu s riječkom adresom koji u svojoj ponudi krije pregršt detalja za dom, a baš svaki od njih izrađen je ručno s puno pažnje i ljubavi. Ono što nas je kod ovog brenda posebno osvojilo je i činjenica da itekako paze na održivost te proizvode limitirane kolekcije koristeći se isključivo prirodnim materijalima, stoga ako već niste, što prije zavirite u ponudu!

Traversu, što na primorskom dijalektu znači pregača, čini mali tim kreativaca koji se bave lončarstvom, odnosno proizvodnjom posuđa, no posljednjih godina zanimljive ilustracije s posuđa, prenose i na tekstil. Tako možete birati između unikatnih ruksaka, podmetača za stol, jastučnica, printeva i sl., izbor je doista šarolik te smo sasvim sigurni da ćete s lakoćom pronaći nešto za sebe.

Kao što smo spomenuli, tim koji stoji iza ovog brenda koristi se isključivo prirodnim materijalima poput gline, pamuka ili lana, a održivost, financijska i ekološka, pri vrhu je prioriteta. Iz brenda kažu kako je Traversa način života, ‘samoodrživ, opušten i slobodan svijet kreativnog rada. Ona za nas znači ulazak u radionicu, dodir s glinom i lončarskim kolom, znači uzeti kist u ruke i namjestiti štafelaj s papirom ili platnom, pustiti da se po traversi razliju sve vrste slikarskih i keramičkih boja.’

Ako bismo morali izdvojili nekoliko ‘must have’ detalja iz ponude ovog brenda, to bi svakako bile pregače, posuđe, ali i divni printevi koji će upotpuniti svaki dom te mu pružiti ono nešto. Stoga, tražite li posebne i drugačije detalje s pričom, ovaj domaći održivi brend sigurno će vas oduševiti svojom ponudom, ali i idejom koja se krije iza svega!

Cijelu ponudu potražite na službenoj stranici brenda!

Foto: Instagram/Traversa
Objavljeno: 27.06.2022. u 16:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p