GREEN

H&M Home ima najljepšu 'handmade' kolekciju iz koje želimo baš sve!

Komadi koji su nas osvojili na prvu!
Kada govorimo o kupovini detalja za dom u kojoj, moramo priznati, posebno uživamo, ručno rađeni proizvodi baš uvijek imaju prednost! Osim što se izrađuju uz veliku pažnju na detalje i kvalitetu, obično su izrađeni s visokom preciznošću i od visoko kvalitetnih materijala koji osiguravaju da svi odabrani predmeti dugo traju i zadrže svoju ljepotu i desetljećima nakon. 

Uz sve navedeno, ručno izrađeni proizvodi često su unikatni ili su izrađeni u ograničenim količinama, što ih čini još jedinstvenijima i posebnijima. Ovakvi komadi će na sjajan način dodati osobni pečat vašem domu, a sama činjenica da kupovinom podržavate male obrtnike čini ovaj shopping znatno plemenitijim. Važno je napomenuti i kako se na ručno rađene proizvode sve češće odlučuju i oni koji posebno paze na našu prirodu, jer svi dobro znamo da se ručno rađeni proizvodi danas mahom izrađuju od održivih materijala, a što ih čini ekološki prihvatljivijim izborom za vaš dom. Ovakve komade gotovo nikada ne možete pronaći na policama najpopularnijih brendova današnjice, no H&M Home je svojom novom kolekcijom pokazao kako i veliki lanci brendova mogu učiniti značajan iskorak ka održivijoj proizvodnji.

‘Handcrafted’ kolekcija s potpisom obrtnika diljem svijeta

Na službenoj H&M Home stranici kupci danas imaju jedinstvenu priliku upoznati obrtnike koji su sudjelovali u izradi ove bajkovite kolekcije u kojoj će baš svatko pronaći nešto po svom guštu. Od genijalnih komada namještaja izrađenih od prirodnih ratana u bezvremenskom dizajnu kao što je stylish ležaljka stvorena u Indoneziji, preko indijskih tepiha, pa sve do neodoljivih komada keramike i mirisnih dodataka izrađenih u Portugalu, u novoj H&M kolekciji pronaći ćete pregršt ručno izrađenih proizvoda koji izgledaju kao prava umjetnička djela i koji će biti lijepi i funkcionalni u isto vrijeme. Sve o novoj kolekciji otkrijte na linku, a naše favorite potražite u nastavku članka:

Stolica (£18.00)

 Vješalica (£18.00)

 Spremnik za pohranu (£15.00)

 Drvene zdjelice (£18.00)

 Keramičke posude (£29.90, £8.00)

 Tanjur (£12.90)

 Mirisno ulje (£3.00)

 Mirisna svijeća (£18.00)

Objavljeno: 22.04.2023. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p