GREEN

H&M Home ima sjajnu kolekciju različitih vrsta biljki koje smo poželjeli odmah!

Bogat izbor za baš svačiji ukus!
O dobrobitima sobnih biljki za ljudsko zdravlje ne trebamo previše govoriti, a kada uzmemo u obzir estetski dojam koji pomno odabrano bilje pruža gotovo svakom domu, zaista nema razloga da, ako već niste, obogatite vaše omiljene prostorije biljkama koje će osvježavati zrak u vašem domu, uklanjati toksine i - znatno uljepšati vaš životni prostor. 

Osim toga, nedavna studija dokazala je da sobne biljke poboljšavaju koncentraciju i produktivnost, smanjuju razinu stresa i podižu vaše raspoloženje, a što ih čini savršenim ne samo za vaš dom, već i za vaš radni prostor. Upravo zato nas je posebno razveselila najnovija kolekcija s potpisom brenda H&M Home koja ima baš sve potrebno kako bi vaš dom bio zeleniji i - ljepši! Riječ je o živućim biljkama raznih vrsta, među kojima ćete pronaći i najpopularnije sorte kao što je prekrasna Monstera ili pak atraktivni Trigona kaktus koji smo odmah poželjeli ubaciti u košaricu! Biljke se isporučuju izravno iz rasadnika u Ujedinjenom Kraljevstvu, a sam H&M garantira njihovu svježinu i visoku kvalitetu, a kolekciju mahom čine odabrane sorte koje su prvenstveno poznate zbog svoje sposobnosti uklanjanja toksina i pročišćivanja zraka.
 
Kako bismo vam olakšali izbor, u nastavku smo izdvojili neke od naših favorita, a cjelokupnu kolekciju potražite na službenoj stranici na kojoj ujedno možete i naručiti odabrane biljke!

Stablo limuna (£69.99)

 Set od četiri biljke (£74.99)

 Strelitzia (£44.99)

 Eukaliptus (£37.99)

 Drvo novca (£34.99)

 Calathea Whitestar (£39.99)

 Peace Lily (£54.99)

 Prayer Plant (£19.99)

 Trigona Cactus (£34.99)

 Monstera deliciosa (£34.99)

Objavljeno: 11.09.2022. u 10:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p