GREEN

Imate stare društvene igre koje vam skupljaju prašinu? Ovu subotu dođite na buvljak i zamijenite staru igru za neku novu!

Buvljak u kojem glavnu riječ imaju - društvene igre
Prije pojave novih tehnologija i opsesije digitalnim svijetom, kao najdraži oblik razonode bile su upravo društvene igre. Ogromna količina smijeha i zabave, ali i pokoje svađe uspomene su na koje nas asociraju na ove omiljene igre te smo sigurni da u nekom kutku sobe imate nekolicinu verzija koje sada nažalost samo skupljaju prašinu.

S druge strane, možda je pravo vrijeme da osvježite svoju kolekciju nekim novim varijantama društvenih igara, koje će ponovno okupirati vašu pažnju te koje će ujedno biti i sjajan poticaj da konačno organizirate druženje za svoje društvo i provedete s njima nešto kvalitetnije vrijeme. Sjajna vijest je ta da se ovu subotu organizira buvljak, ali u nešto drugačijoj verziji od one na koju smo do sada naviknuli, pa tako umjesto odjeće možete razmjenjivati - društvene igre!

Ovaj zanimljiv buvljak u kojem glavnu riječ imaju upravo društvene igre se održava u subotu, 15. listopada od 14 do 17 sati  u Klubu M C na adresi Ulica Kraljice Jelene 8, Zagreb. Iza ove genijalne ideje nalazi se udruga Igranje te je riječ o sjajnoj prilici da zamijenite svoje stare igre za neke nove ili pak da ih kupite po nešto povoljnijoj cijeni od one u dućanima. Sigurni smo da će baš svatko pronaći nešto za sebe, stoga ne propustite ovaj jedinstveni buvljak u kojem ćete se sigurno još jednom uvjeriti koliko nečija odbačena stvar može drugome predstavljati genijalan ulov!

Foto: Unsplash
Objavljeno: 13.10.2022. u 12:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p