GREEN

Iskoristite potrošenu Nutellu za genijalan sladoled od 2 sastojka

Brzo i jednostavno do preukusnog sladoleda

Ljeti nam je pored opuštanja na moru omiljena aktivnost uživanje u prekomjernoj količini sladoleda. Ako i vi spadate u kategoriju sladoledoljubaca, onda imamo brz i jednostavan recept koji morate kušati!

Želja za slatkim nas ne napušta niti onda kada su temperature neizdržive, no sigurni smo da nitko nema volje, niti živaca stajati ispred pećnice i spremati komplicirane i dugotrajne deserte. Upravo zato je sladoled najbolji način za 'ubiti' želju za slatkim, a ako doma imate gotovo pa praznu staklenku Nutelle, onda imate skoro pa sve što vam je potrebno za izradu ovog ukusnog sladoleda!Lagan recept koji morate isprobati

Jedna od omiljenijih food blogerica Marija Mazalin oduševila nas je svojim kreativnim receptom, a koji je kao stvoren za sve nas koji smo nespretni u kuhinji te ne volimo trošiti vrijeme na komplicirane deserte. Tako ovaj sladoled možete napraviti od prazne staklenke Nutelle (idealno jedna žlica Nutelle) i 400 ml vrhnja za šlag. Priprema je poprilično jednostavna, a potrebno je zagrijati malo slatkog vrhnja, ubaciti ga u Nutellu te sve promućkati da se namaz otopi. Dodajte ostatak slatkog vrhnja i sve zajedno zamrznite. Prije degustiranja sladoleda ostavite ga na sobnoj temperaturi minimalno 30 minuta da se odledi te uživajte u svojoj novoj omiljenoj slastici.

Foto: Instagram, Unsplash
Objavljeno: 17.07.2023. u 11:02
Tagovi: sladoled

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p