GREEN

Jeste li čuli za ovaj sjajan trik za nevjerojatno mekane pete o kojemu bruji cijeli internet?

Eco-friendly pripravak za koji su vam potrebna samo dva sastojka!

Možemo slobodno reći kako su stopala jedan od najspecifičnijih dijelova tijela, prvenstveno zato što doslovce 'trpe' našu težinu cijeloga dana, svakoga dana, što se s vremenom može itekako vidjeti na samoj koži ako ju pravilno ne njegujemo. Bilo da hodate u uskim cipelama, sandalama koje otkrivaju vašu kožu ili pak bosi , zasigurno ste se već susreli s problemom suhe kože, žuljeva ili pak pucanja kože, što nije nimalo ugodan osjećaj.

A s obzirom na to da je koža na stopalima mnogo deblja od kože na drugim dijelovima tijela, prilikom potrage savršenog proizvoda koji će omekšati našu kožu potrebno je fokusirati se na specijalizirane kreme za stopala koje vrlo često kriju mnoštvo sastojaka koji i nisu baš nježni, kako prema našoj koži, tako i prema prirodi koja nas okružuje. No, jeste li znali da uz malo volje, za nevjerojatno mekane pete ne trebate kupovati skupe pripravke? Za ovaj domaći recept koji je gotovo pao u zaborav potreban vam je samo glicerin koji ćete nabaviti u svakoj ljekarni i medicinski alkohol 70%! Sastojke pomiješajte u omjeru 1:1 i nanesite na vaša stopala. Nakon samo nekoliko dana korištenja primjetit ćete znatnu razliku, a ako odlučite nanositi ovaj pripravak dva puta dnevno, budite sigurni kako više nikada nećete posegnuti za agresivnim proizvodima i raznim ''strugačima'' za pete koje posebno često koristimo u proljetnom i ljetnom periodu.


Nedavno je video sa spomenutim receptom objavljen i na TikToku popularnog profila mamazapet gdje je doživio veliki uspjeh, a samo jedan pogled na komentare stotine korisnika koji su oduševljeni ovim trikom sasvim je dovoljan da sve drogerijske proizvode za pete i stopala zauvijek bacite u smeće!

 

@mamazapet Najjeftiniji trik za mekane pete. Garantujem da ćete se oduševiti. ✅️ #savjeti #trikovi ♬ original sound - Natalija Todorović
Objavljeno: 19.07.2022. u 13:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p