GREEN

Jeste li već otkrili svijeće sa skrivenom porukom koje su osvojile društvene mreže?

Presladak detalj koji želimo imati u svom domu!

Instagram ili TikTok, možemo se složiti kako na ove dvije društvene mreže neprestano nailazimo na neke nove brendove koji nas na prvu osvoje. Tako su nam ovog puta za oko zapele preslatke svijeće s porukom koje kriju jedan zanimljiv detalj, a to je da je ta ista poruka zapravo – skrivena. Naime, tek kad se svijeća upali, poruka se pokazuje, pa ove simpatične svijeće mogu biti unikatan i drugačiji poklon dragoj osobi!

Hoadys candles
ima je brenda koji se krije iza svijeća sa skrivenom porukom koje su vrlo brzo osvojile društvene mreže. Kao što smo spomenuli, radi se o svijećama čiji je natpis vidljiv tek nakon paljenja, a koji je moguće i personalizirati. Upravo je to jedna od najvećih prednosti ovih simpatičnih svijeća koje su tako poslužile kao divan poklon dragoj osobi. Osim personaliziranih natpisa, moguće je kupiti i svijeće sa standardnim natpisima koje su jednako šarmantne.

Iza ovog brenda kriju se Rob i Josie, dvojac koji se je upoznao putem društvenih mreža i započeo romantičnu vezu te nastavio raditi na izgradnji brenda. Svijeće su promovirali putem zanimljivih videa, a popularnost, kao i velik broj narudžba, samo je dokaz koliko su ovi simpatični detalji osvojili baš sve. Što se tiče same izrade, riječ je o ‘hand made’ proizvodima koji su i ekološki prihvatljivi, pa tražite li nešto drugačiji poklon ili pak svoj dom želite upotpuniti specifičnim ukrasom, sigurni smo da će vas ove divne svijeće osvojiti na prvi pogled!

Svijeće je moguće naručiti online i to putem sljedećeg linka!

Foto: Instagram
Objavljeno: 25.07.2022. u 14:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p